Σε εξέλιξη η απογευματινή σύσκεψη για την τρόικα στο Μέγαρο Μαξίμου

Σε εξέλιξη η απογευματινή σύσκεψη για την τρόικα στο Μέγαρο Μαξίμου

Εν όψει των συναντήσεων με την τρόικα στο Παρίσι, συζητώνται οι τελευταίες λεπτομέρειες

Σε εξέλιξη η απογευματινή σύσκεψη για την τρόικα στο Μέγαρο Μαξίμου
Ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας η σύσκεψη του Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου με το οικονομικό επιτελείο, σε συνέχεια της πρωινής.  

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου πέρασαν ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης και ο αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες εν όψει της αυριανής συνάντησης με την τρόικα. 

Παρόντες στη σύσκεψη είναι ακόμα οι υπουργοί Εργασίας Γ.Βρούτσης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ.Μητσοτάκης, Ανάπτυξης Ν.Δένδιας και Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου.

Κλείσιμο
Η αυριανή συνάντηση στο Παρίσι θεωρείται βασικά προπαρασκευαστική της έκτης αξιολόγησης του προγράμματος που θα γίνει από την τρόικα στην Αθήνα, στα τέλη του μήνα, αλλά είναι κυρίαρχη η επιδίωξη να δρομολογηθούν ελαφρύνσεις σε φόρους και ρυθμίσεις ευνοϊκές για τους οφειλέτες.

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό, οι συζητήσεις με την τρόικα στις 2 Σεπτεμβρίου θα αφορούν σε θέματα του υπουργείου Οικονομικών, την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου θα περιστραφούν σε θέματα των υπουργείων Εργασίας, Ανάπτυξης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης και το πρωί της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση σύνοψης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης