Βουλγαράκης: «Αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ έχουν μεγάλη πλάκα»

Βουλγαράκης: «Αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ έχουν μεγάλη πλάκα»

Σύμφωνα με τον κ. Βουλγαράκη, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ «από τις θεωρίες περί κοινοκτημοσύνης κλπ κλπ, βρέθηκαν υπερασπιστές της ιδιοκτησίας και των νοικοκυραίων»

Βουλγαράκης: «Αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ έχουν μεγάλη πλάκα»
Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ έχουν... «μεγάλη πλάκα», σύμφωνα με τον Γιώργο Βουλγαράκη ο οποίος επέλεξε να κάνει ένα δηκτικό σχόλιο στο Facebook, για να σχολιάσει την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Άγιο Όρος, αλλά και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ενστόλων από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, έχουν μεγάλη πλάκα λοιπόν», έγραψε ο κ. Βουλγαράκης στην προσωπική του ιστοσελίδα, προσθέτοντας: «Κατακεραύνωναν το ΠΑΣΟΚ, και έχουν πάρει σχεδόν όλα του -τα κακά μάλιστα- στελέχη. Από το “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’, βρέθηκαν υπερασπιστές των δίκαιων δικαιωμάτων των αστυνομικών».

Σύμφωνα με τον Γιώργο Βουλγαράκη, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ «από τις θεωρίες περί κοινοκτημοσύνης κλπ κλπ, βρέθηκαν υπερασπιστές της ιδιοκτησίας και των νοικοκυραίων».

Μάλιστα, ανέφερε πως σήμερα διαβάζει το  «κορυφαίο», αναφερόμενος  στην επίσκεψη στις μονές του Αγίου Όρους που θα πραγματοποιήσει ο κ. Τσίπρας.

«Δηλαδή», έγραψε, «θέλει η πουτ@@@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!!!».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης