Εξοργισμένη η Fifi Geldof με όσους διασύρουν τη νεκρή αδελφή της

Εξοργισμένη η Fifi Geldof με όσους διασύρουν τη νεκρή αδελφή της

Απάντησε μέσω Instagram σε όλους όσους επικρίνουν μετά θάνατον την αδερφή της

Εξοργισμένη η Fifi Geldof με όσους διασύρουν τη νεκρή αδελφή της

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της Peaches Geldof, ξεκαθαρίζοντας ότι έχει προκληθεί από υπερβολική δόση καθαρής ηρωίνης.

Κλείσιμο

Η γνωστή δημοσιογράφος της Sun, Katie Hopkins, με την οποία πριν ένα χρόνο η Peaches είχε εμπλακεί σε καυγά on air, σε πρωινή εκπομπή που αφορούσε την μητρότητα, έγραψε ένα άρθρο στην εφημερίδα, αναφέροντας πως η Peaches Geldof ήταν μια κακή μητέρα, που έκανε ηρωίνη και πέθανε αφήνοντας το μωρό της στο σπίτι δίπλα της ενώ αυτή αργοπέθαινε για 17 ολόκληρες ώρες, τονίζοντας ότι αν αυτός ο θάνατος είχε συμβεί σε μια φτωχή γυναίκα, η κατακραυγή θα ήταν τεράστια, ενώ τώρα το γεγονός ότι η Peaches ήταν celebrity την προστάτευσε.

Η αδερφή της Peaches Geldof, Fifi, 31 ετών, δεν μπόρεσε να αφήσει αυτό αλλά και δεκάδες άλλα σχόλια χωρίς να αντιδράσει και ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram τα εξής «Μην μένετε ήρεμοι και διαολοστείλτε αυτό» και μετά “Γ...τε, Γ..σου' ξεκαθαρίζοντας οτι «αυτό νομίζω διευκρινίζει πως νιώθω για όλη την χολή που βγάζουν κάποιοι για την αδερφή μου. Ίσως τώρα να την αφήσουν να αναπαυθεί». 

Παράλληλα, ο άνδρας της Geldof, Thomas Cohen, πουλάει το σπίτι τους καθώς δεν έχει καταφέρει να ξαναμπεί μέσα από την ημέρα που την βρήκε νεκρή. Τα πράγματα του και των παιδιών τους έχουν μεταφερθεί από τους γονείς του στο πατρικό του όπου και διαμένει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης