Βέροια: Διέρρηξε γραφείο και άρπαξε είδη αξίας 2.500 ευρώ

Βέροια: Διέρρηξε γραφείο και άρπαξε είδη αξίας 2.500 ευρώ

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, χτύπησαν την δική του πόρτα οι... αστυνομικοί της Ασφάλειας

Βέροια: Διέρρηξε γραφείο και άρπαξε είδη αξίας 2.500 ευρώ
Λίγες ώρες μόνο ένιωσε ασφαλής ένας Έλληνας διαρρήκτης που «μπούκαρε» τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ένα γραφείο στην Βέροια παραβιάζοντας την πόρτα και  «σήκωσε» από το εσωτερικό του διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας 2.500 ευρώ.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, χτύπησαν την δική του πόρτα οι... αστυνομικοί της Ασφάλειας που είχαν εξασφαλίσει ένταλμα έρευνας! Τα κλοπιμαία βρέθηκαν εκεί και κατασχέθηκαν για να αποδοθούν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ ο 34χρονος δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροια, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κλοπή. Η έρευνα για άλλες διαρρήξεις που τυχόν έχει διαπράξει, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κλείσιμο
*** Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά την καταγγελία ενός 40χρονου ότι ένας αλλοδαπός είχε κλέψει το αξίας 350 ευρώ κινητό του, την ώρα που βρισκόταν σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Μυτιλήνη, είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη του  19χρονου  δράστη. Το κινητό βρέθηκε στην κατοχή του και επιστράφηκε στον 40χρονο, ενώ ο νεαρός αλλοδαπός οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για κλοπή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης