MICHELIN: 60 Χpόνια στην Ελλάδα

MICHELIN: 60 Χpόνια στην Ελλάδα

Με σuνεχή, επιτuχημένη και uπεύθuνη παpοuσία στη χώpα μας από το 1957

MICHELIN: 60 Χpόνια στην Ελλάδα
Το 2017, η Michelin συμπλήρωσε 60 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα. Από το 1957, προσφέρει στους καταναλωτές -μία ευρεία γκάμα ελαστικών για αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσικλέτες, αγροτικά και χωματουργικά μηχανήματα. Κάθε μέρα, η Michelin υποστηρίζει περισσότερους από 300 μεταπωλητές ελαστικών στην Ελλάδα, προσφέροντας μαζί τους αξία στους τελικούς καταναλωτές. 

Ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες για να πηγαίνουμε μπροστά 
Κλείσιμο

Με μεγάλη ιστορία, μία εξαιρετικά αναγνωρίσιμη μάρκα και ηγετική θέση στην αγορά, η Michelin απολαμβάνει όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών. Αποστολή της εταιρείας είναι να προσφέρει καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες που ενσωματώνουν τα αποτελέσματα διεθνών ερευνών, εξυπηρετούν πραγματικές ανάγκες και μας βοηθούν όλους να πηγαίνουμε μπροστά, πάντα με υψηλές αποδόσεις και ασφάλεια. 

Προστιθέμενη αξία στην ελληνική επιχειρηματικότητα 

Δέσμευση της Michelin Ελλάδας είναι να υποστηρίζει απόλυτα τους μεταπωλητές ελαστικών, με τους οποίους συνεργάζεται, σε κάθε άκρη της χώρας, ώστε να αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους και να γνωρίζουν, πρώτοι, όλες τις σύγχρονες διεθνείς εξελίξεις και τάσεις. Με αυτόν τον τρόπο, η Michelin συμβάλλει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και αναπτύσσεται μαζί με τους συνεργάτες της όλα αυτά τα χρόνια. Ταυτόχρονα, η προστιθέμενη αξία που προσφέρει η Michelin στην ελληνική οικονομία αποτυπώνεται και στις εξαιρετικές και μακροχρόνιες συνεργασίες της με περισσότερους από 2.150 Έλληνες προμηθευτές τα τελευταία 10 χρόνια. 

Συνεχείς επενδύσεις στην Ελλάδα 


Με καταρτισμένο προσωπικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στον Αυλώνα, η Michelin επενδύει διαρκώς στην Ελλάδα, με όραμα να προωθεί την ασφαλή και βιώσιμη κινητικότητα. 

Ως υπεύθυνος εργοδότης, δέσμευση της Michelin Ελλάδας είναι να στηρίζει απόλυτα τους ανθρώπους της και να τους παρέχει πλήρη εκπαίδευση που τους εξελίσσει επαγγελματικά. Παράλληλα, η εταιρεία επενδύει σε μοντέρνες υποδομές, όπως το logistics center που διαθέτει στον Αυλώνα, το οποίο έχει βραβευτεί επανειλημμένα για τα πολύ υψηλά επίπεδα ασφάλειας και συμβάλλει στη βιωσιμότητα, με θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. 

Η διαρκής δέσμευση της εταιρείας για ασφαλή και βιώσιμη κινητικότητα 

Η Michelin συμμετείχε πέρυσι ενεργά στην εκστρατεία Ecomobility, ενώνοντας τις δυνάμεις της με δήμους και φορείς από όλη την Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο, ενίσχυσε τη συμμετοχή των νέων στην επίλυση των σημερινών προκλήσεων και συνεισέφερε στην προσπάθεια για αλλαγή κουλτούρας για τη βελτίωση του επιπέδου ζωής στα μεγάλα αστικά κέντρα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης