Επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών σε Αγρίνιο και Βόνιτσα

Επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών σε Αγρίνιο και Βόνιτσα

Ένας μεθυσμένος 27χρονος θέλησε να αποδείξει τις... πυγμαχικές του ικανότητες

Επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών σε Αγρίνιο και Βόνιτσα
Τις... πυγμαχικές του ικανότητες έδειξε σε δύο αστυνομικούς που του έκαναν έλεγχο στη Βόνιτσα επειδή περπατούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ένας 27χρονος Έλληνας και τους χτύπησε στο κεφάλι, στέλνοντάς τους στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες! Όμως, τελικά, δεν απέφυγε τη σύλληψη.

Οι αστυνομικοί θέλησαν να μεταφέρουν προληπτικά τον μεθυσμένο νεαρό στο τοπικό τμήμα για την ασφάλειά του, αλλά εκείνος προέβαλε αντίσταση, τους εξύβρισε και τους  χτύπησε. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί και να βρεθεί πάνω του ένα τσιγαριλίκι κι έτσι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λευκάδας του άσκησε δίωξη για απείθεια, αντίσταση, εξύβριση, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και κατοχή ναρκωτικών!

Κλείσιμο
*** Το «νταή» έκανε στους αστυνομικούς του τμήματος Αγρινίου και ένας 35χρονος Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις γιατί προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές και έφυγε χωρίς να σταματήσει. Ο δράστης εξύβρισε τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και, όταν πήγαν να του βάλουν χειροπέδες, τους έσπρωξε και χτύπησε με γροθιά μια γυναίκα αστυνομικό! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια, αντίσταση και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης