Παππούς έτοιμος για… πόλεμο στην Πτολεμαΐδα

Παππούς έτοιμος για… πόλεμο στην Πτολεμαΐδα

Είχε τρία πλήρη πολεμικά τυφέκια, τέσσερις κάνες πολεμικού τυφεκίου οι τρεις εκ των οποίων με σκανδάλη, μια κάνη οπλοπολυβόλου και έναν φλογοκρύπτη κάνης οπλοπολυβόλου!

Παππούς έτοιμος για… πόλεμο στην Πτολεμαΐδα
Μια διμοιρία θα μπορούσε να εξοπλίσει το οπλοστάσιο που είχε στην κατοχή του ένας ηλικιωμένος στην Πτολεμαΐδα! Ο 77χρονος είχε τη δυνατότητα να ξεκινήσει… πόλεμο με τον στρατιωτικό εξοπλισμό, που δεν αποκάλυψε πώς απέκτησε!

Ο έλεγχος που έγινε από τους αστυνομικούς της ασφάλειας στο σπίτι του ηλικιωμένου, έφερε στο φως τρία πλήρη πολεμικά τυφέκια, τέσσερις κάνες πολεμικού τυφεκίου οι τρεις εκ των οποίων με σκανδάλη, μια κάνη οπλοπολυβόλου και έναν φλογοκρύπτη κάνης οπλοπολυβόλου! 

Κλείσιμο
Όλα κατασχέθηκαν και τα πυροβόλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο… πολεμοχαρής παππούς συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.

 Η έρευνα που έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 31χρονου Αλβανού σε περιοχή της Φλώρινας, έφερε στο φως μια συσκευασία με 508 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και μία σιδερογροθιά, που δεν εξήγησε για ποιο λόγο είχε μαζί του. 

Ο αλλοδαπός συνελήφθη και παρελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας που διενεργούν προανάκριση για τις δραστηριότητές του, πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας κατηγορούμενος για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης