Λήστευαν και έκλεβαν ηλικιωμένους στο Λασίθι

Λήστευαν και έκλεβαν ηλικιωμένους στο Λασίθι

Οι αναζητήσεις για τους δράστες ηλικίας 40 και 51 χρόνων ξεκίνησαν μετά την καταγγελία ενός 79χρονου κατοίκου της κοινότητας Βασιλική

Λήστευαν και έκλεβαν ηλικιωμένους στο Λασίθι
Λίγο έλειψε να παρασύρουν ανυποψίαστους πεζούς με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους οι δυο Έλληνες κακοποιοί που διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα από ένα χωριό του Λασιθίου, αφού διέρρηξαν το σπίτι μιας ηλικιωμένης και λήστεψαν έναν άλλο! Ωστόσο, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν 24 ώρες αργότερα στο Ηράκλειο και τους πέρασαν χειροπέδες.

Οι αναζητήσεις για τους δράστες ηλικίας 40 και 51 χρόνων ξεκίνησαν μετά την καταγγελία ενός 79χρονου κατοίκου της κοινότητας Βασιλική στην Ιεράπετρα, ότι έσπασαν το τζάμι της εξωτερικής πόρτας του σπιτιού του, τον ακινητοποίησαν απειλώντας ότι θα τον χτυπήσουν ενώ ο ένας κρατούσε και όπλο και του άρπαξαν 1.070 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Κλείσιμο
Οι κακοποιοί οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Ιεράπετρας, όπου διαπιστώθηκε ότι πριν από τη ληστεία είχαν εισβάλει και στο σπίτι μιας 83χρονης στο ίδιο χωριό και είχαν αρπάξει 115 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Οι δυο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου με κατηγορίες για ληστεία, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρανομίες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης