Βυθίστηκε θαλαμηγός στα Λεγρενά - Σώοι οι επιβάτες
Πρόκειται για 4 Ουκρανούς επιβαίνοντες
Σώοι και καλά στην υγεία τους είναι οι τέσσερις Ουκρανοί επιβαίνοντες θαλαμηγού σκάφους, που βυθίστηκε τα ξημερώματα λόγω εισροής υδάτων στη θαλάσσια περιοχή ΚΑΠΕ Λεγρενών.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, το σκάφος παρουσίασε μηχανική βλάβη κοντά σε βραχώδη περιοχή, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί, να χτυπήσει στα βράχια και να βυθιστεί. Οι τέσσερις επιβαίνοντες που ειδοποίησαν για βοήθεια κατάφεραν να βγουν στη στεριά, όπου παρελήφθησαν από όχημα του λιμενικού και μεταφέρθηκαν στο λιμεναρχείο του Λαυρίου.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».