Ιωάννινα: Βρήκαν όπλο στη χασισοφυτεία με τα 685 δενδρύλλια
Εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας
Την πιθανότητα να εμπλέκονται και σε ένοπλες επιθέσεις, εξετάζουν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για τους δυο Αλβανούς χασισοκαλλιεργητές που συνέλαβαν στη φυτεία- μαμούθ με τα 685 δενδρύλλια στις όχθες ενός χειμάρρου σε δύσβατη δασική περιοχή του Δελβινακίου.
Κοντά σε ένα από τα δύο αυτοσχέδια παρατηρητήρια που είχαν φτιάξει οι δυο αλλοδαποί για να εποπτεύουν τη φυτεία κοντά στην επαρχιακή οδό Δελβινακίου- Πωγωνιανής, βρέθηκε κρυμμένο κάτω από κλαδιά και φύλλα δένδρων ένα ημιαυτόματο όπλο το οποίο εστάλη για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για να διαπιστωθεί αν είχε χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση.
Στους δράστες ηλικίας 31 και 37 χρόνων, εκτός από τη δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα, είχε ήδη ασκηθεί και για παράβαση της νομοθεσίας για όπλα. Όταν συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω στην χασισοφυτεία με τα ύψους ως ενάμισι μέτρου δενδρύλλια, είχαν πάνω τους 14 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, άλλα τρία φυσίγγια πυροβόλου όπλου.
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.