Σέρρες: Ανήλικος λήστευε ηλικιωμένους

Σέρρες: Ανήλικος λήστευε ηλικιωμένους

Ο 15χρονος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών μαζί με τον 18χρονο συνεργό του

Σέρρες: Ανήλικος λήστευε ηλικιωμένους
Σε τουλάχιστον δύο επιθέσεις σε βάρος ηλικιωμένων και μια διάρρηξη εμπλέκονται ένα ανήλικο αγόρι και ο λίγο μεγαλύτερος συνεργός του, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ηράκλειας και της Ασφάλειας σε περιοχή των Σερρών και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.

Ο 18χρονος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών λίγη ώρα αφ' ότου, μαζί με τον 15χρονο συνεργό του, είχαν επιτεθεί σε έναν ανυποψίαστο 83χρονο την ώρα που περπατούσε, τον είχαν χτυπήσει και είχαν αρπάξει το πορτοφόλι του που είχε μέσα άγνωστο χρηματικό ποσό! Κι αυτή δεν ήταν η πρώτη παρανομία τους καθώς, τον περασμένο Απρίλιο, είχαν αρπάξει την τσάντα μιας 79χρονης γυναίκας, ενώ είχαν διαρρήξει και ένα σπίτι από το οποίο είχαν κλέψει διάφορα χρυσαφικά!

Κλείσιμο
Ο ανήλικος δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και αναζητείται, όπως και οι γονείς του σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για την πλημμελή εποπτεία του. Ο 18χρονος προσήχθη ήδη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που του άσκησε δίωξη για ληστεία και κλοπές. Οι αστυνομικοί ερευνούν αν οι δυο νεαροί εμπλέκονται και σε άλλα παρόμοια περιστατικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης