Πέταξε την κοκαΐνη και χτύπησε αστυνομικό

Πέταξε την κοκαΐνη και χτύπησε αστυνομικό

Ενας 37χρονος διακινητής που εντοπίστηκε από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών πάνω στο αλισβερίσι

Κομοτηνή: Ξέφυγε από τους ληστές που τον πυροβολούσαν
«Ζόρικος» ήταν ένας 37χρονος διακινητής που εντοπίστηκε από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών πάνω στο αλισβερίσι. Αφού πέταξε μακριά τις συσκευασίες με την κοκαΐνη, επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό που επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει και τον χτύπησε.

Τελικά, ο δράστης βρέθηκε με χειροπέδες ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν το πλαστικό δοχείο που είχε πετάξει μακριά και είχε μέσα 24 «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 23,6 γραμμαρίων, ενώ πάνω του κατασχέθηκαν 315 ευρώ και δύο κινητά. Μαζί, βρήκαν και δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 1,2 γραμμαρίων που είχε μόλις προμηθευτεί από αυτόν ένας 35χρονος και τις είχε πετάξει στο έδαφος όταν είδε τους αστυνομικούς.

Αμέσως μετά, συνελήφθη και η 42χρονη Βουλγάρα σύντροφος του 37χρονου διακινητή, καθώς στο σπίτι τους βρέθηκαν άλλα 2.310 ευρώ, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα ακόμη κινητό. Στο σπίτι του 35χρονου κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 0,7 γραμμαρίου, 860 ευρώ, μία γυάλινη πίπα με υπολείμματα κάνναβης και ένα κινητό. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για διακίνηση ναρκωτικών, απλή σωματική βλάβη, αντίσταση και απείθεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης