Τσουχτερό κρύο και αραιές χιονοπτώσεις τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού - Στους -5 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στη Φλώρινα - Στους -3 στην Καστοριά και στους -2 στην Κοζάνη
Στους -5 βαθμούς Κελσίου, έπεσε η θερμοκρασία στη Φλώρινα, ενώ σ΄ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα επικρατεί τσουχτερό κρύο. Αραιές χιονοπτώσεις σημειώθηκαν σε ορεινές περιοχές, κυρίως της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ χιόνι έπεσε και σε παραθαλάσσιες - πεδινές περιοχές της Χαλκιδικής (στο Άγιο Όρος και στη Σιθωνία), χωρίς όμως να σημειωθούν προβλήματα στις συγκοινωνίες.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στη Δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία έπεσε κάτω από το μηδέν, τις νυχτερινές ώρες. Συγκεκριμένα, το θερμόμετρο έδειξε -3 βαθμούς στην Καστοριά, και - 2 στην Κοζάνη, ενώ στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές, πνέουν βόρειοι άνεμοι, έντασης 5 με 6 Μποφόρ.
Η θερμοκρασία κυμάνθηκε από 3 έως 12 βαθμούς, παρά την ηλιοφάνεια που επικρατούσε κατά διαστήματα, στη διάρκεια της ημέρας.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.