Εμπρησμός σε όχημα αλλοδαπού στην Καβάλα

Εμπρησμός σε όχημα αλλοδαπού στην Καβάλα

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ένας 35χρονος Αλβανός κάτοικος Καβάλας, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν είχε διαφορές με κάποιους που μπορεί να επιδίωκαν να του κάνουν κακό

Εμπρησμός σε όχημα αλλοδαπού στην Καβάλα
Αναστατώθηκαν οι κάτοικοι μιας ολόκληρης περιοχής στην Καβάλα από την ισχυρή έκρηξη που ακούστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Μόλις βγήκαν από τα σπίτια τους για να δουν τι είχε συμβεί, αντίκρισαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο τυλιγμένο στις φλόγες απ' άκρη σ' άκρη.

Αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας έφτασαν στον τόπο της πυρκαγιάς και ξεκίνησαν την κατάσβεση. Όμως, το αυτοκίνητο είχε καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς από τη φωτιά. Οι έρευνες των πυροσβεστών οδήγησαν στην ανακάλυψη μιας μικρής φιάλης βουτανίου που είχε τοποθετηθεί κάτω από το σταθμευμένο αυτοκίνητο και είχε εκραγεί.

Κλείσιμο
Ο ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ένας 35χρονος Αλβανός κάτοικος Καβάλας, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν είχε διαφορές με κάποιους που μπορεί να επιδίωκαν να του κάνουν κακό. Εκτός από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, έρευνες για τον εντοπισμό του ή των δραστών που τοποθέτησαν τον αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό διενεργούν και οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης