Την τελευταία του... βουτιά έκανε ένας 67χρονος άνδρας από τη Βουλγαρία σε παραλία των Μαλίων - Πήγε να κάνει μπάνιο και ανασύρθηκε νεκρός
Δεν έχουν τέλος οι πνιγμοί που σημειώνονται στις θάλασσες της Κρήτης.
Το νέο περιστατικό, σημειώθηκε τη Δευτέρα το πρωί, όταν ένας 67χρονος άνδρας από τη Βουλγαρία πήγε να κάνει ένα μπάνιο σε παραλία των Μαλίων.
Λίγο αργότερα εντοπίστηκε να επιπλέει έχοντας χάσει τις αισθήσεις του από έναν υπάλληλο θαλάσσιων σπορ που εργαζόταν στην περιοχή.
Ο ίδιος ανέσυρε τον 67χρονο στην παραλία, ενώ στο σημείο έσπευσε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τον θάνατό του.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.