Έβαζε χέρι στο χρηματοκιβώτιο θεραπευτηρίου

Έβαζε χέρι στο χρηματοκιβώτιο θεραπευτηρίου

Η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχε ξεκινήσει μετά από καταγγελία μέλους του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος ότι από το χρηματοκιβώτιο είχαν κλαπεί χρήματα

Έβαζε χέρι στο χρηματοκιβώτιο θεραπευτηρίου
«Έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα» στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων της Δράμας! Όπως αποδείχθηκε, η 50χρονη οικονομική διαχειρίστρια του παραρτήματος του ιδρύματος έβαζε «χέρι» στο χρηματοκιβώτιο και είχε υπεξαιρέσει μεγάλο χρηματικό ποσό!

Η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχε ξεκινήσει μετά από καταγγελία μέλους του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος ότι από το χρηματοκιβώτιο είχαν κλαπεί χρήματα. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, προέκυψε ότι η 50χρονη διαχειρίστρια είχε υπεξαιρέσει τμηματικά περίπου 170.000 ευρώ τους τελευταίους εννέα μήνες!

Κλείσιμο
Η επίορκη υπάλληλος προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, δηλώνοντας αρχικά ότι δεν ήξερε ποιος είχε πάρει τα χρήματα και που βρίσκονται. Στην πορεία των ανακρίσεων, όμως, έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι τα είχε πάρει η ίδια. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης