«Θηλυκές» κλοπές σε μαγαζιά σε Μεσσηνία και Πιερία

«Θηλυκές» κλοπές σε μαγαζιά σε Μεσσηνία και Πιερία

Μόλις αφέθηκαν ελεύθερες, άρχισαν πάλι τις κλοπές και μέσα σε λίγη ώρα «χτύπησαν» δυο φορές

«Θηλυκές» κλοπές σε μαγαζιά σε Μεσσηνία και Πιερία
Δεν έβαλαν μυαλό, παρά την προηγούμενη σύλληψή τους που είχε γίνει μόλις πριν από μια εβδομάδα, δύο νεαρές τσιγγάνες οι οποίες έκλεβαν συστηματικά προϊόντα από καταστήματα στην Καλαμάτα! Μόλις αφέθηκαν ελεύθερες, άρχισαν πάλι τις κλοπές και μέσα σε λίγη ώρα «χτύπησαν» δυο φορές!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που είδαν τις δυο γυναίκες ηλικίας 23 και 17 χρόνων να βγαίνουν από ένα σούπερ μάρκετ, αναγνώρισαν στα πρόσωπά τους αυτές που είχαν συλλάβει στις 26 Αυγούστου επειδή είχαν κλέψει προϊόντα από ένα σούπερ μάρκετ. Έτσι, τις σταμάτησαν για να τις ελέγξουν και βρήκαν πάλι πάνω τους διάφορα κλεμμένα είδη! Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε, οι δράστιδες -που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας- δεν είχαν κλέψει μόνο το κατάστημα από το οποίο βγήκαν, αλλά και ένα άλλο λίγο νωρίτερα!

*** Ήθελαν παπούτσια, αλλά δεν είχαν σκοπό να... πληρώσουν, τρία ανήλικα κορίτσια που μπήκαν ως πελάτισσες σε ένα κατάστημα αναμνηστικών και δώρων στον Πλαταμώνα Πιερίας! Όταν πίστεψαν ότι ο ιδιοκτήτης δεν τις παρακολουθούσε, οι πιτσιρίκες ηλικίας 15, 14 και 12 χρόνων έκρυψαν ένα ζευγάρι υποδήματα αξίας 70 ευρώ και έφυγαν από το μαγαζί. Όμως, ο επιχειρηματίας αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και κάλεσε αστυνομικούς του τμήματος Λιτοχώρου, που εντόπισαν τις ανήλικες, τις συνέλαβαν και τις οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ αναζητούν και τους γονείς τους που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας τους.

*** Για κλοπή προϊόντων συνελήφθη στην Παραλία Πιερίας μια 35χρονη, την οποία κατήγγειλαν οι υπεύθυνοι ενός καταστήματος εμπορίας τροφίμων ότι είχε κλέψει εμπορεύματα. Οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που έφτασαν στο μαγαζί βρήκαν πάνω της διάφορα είδη συνολικής αξίας 123 ευρώ που αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος και οδήγησαν την δράστιδα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης