Συναγερμός κατά του... τσιγάρου σήμανε το πρωί της Τρίτης στο νοσοκομείο της Βέροιας.
Όχι επειδή ξαφνικά αποφασίστηκε η αυστηρή εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου αλλά επειδή στο νοσοκομείο θα πραγματοποιούσε επίσκεψη η υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα.
Σύμφωνα, μάλιστα, με το laikoura.gr η διοικήτρια έδωσε εντολή πριν έρθει η υφυπουργός να φύγουν όλα τα τασάκια από έξω στο προαύλιο.
Κλείσιμο
Η υφυπουργός, πάντως, φάνηκε να είναι ενημερωμένη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Ημαθίας και υποσχέθηκε ότι θα δώσει λύση σε κάποια προβλήματα.
Στο ίδιο νοσοκομείο βρέθηκε και ο Γιάννης Ιωαννίδης με έναν εκ των ασθενών να του παραπονιούνται ότι δεν έχει χρήματα να κάνει την ένεση και αργοπεθαίνει.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.