Τι κι αν χθες ήταν Δεκαπενταύγουστος. Τι κι αν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας ήταν άδειοι. Παρόλα αυτά βρέθηκαν 61 οδηγοί να έχουν «καταφέρει» - γιατί περί κατορθώματος πρόκειται - να έχουν παρκάρει παράνομα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Τροχαία μόνο την Παρασκευή, ανήμερα Δεκαπενταύγουστου, κόπηκαν 61 κλήσεις για παράνομη στάθμευση, εκ των οποίων οι 57 σε οδηγούς ΙΧ, τρεις σε οδηγούς αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης και μια σε οδηγό μοτοσικλέτας.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «οι έλεγχοι για τις παράνομες σταθμεύσεις, που συχνά αποτελούν και αιτία πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, θα συνεχιστούν αμείωτα».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.