Κιλκίς: Έκλεβαν τις σχάρες της αποχέτευσης

Κιλκίς: Έκλεβαν τις σχάρες της αποχέτευσης

Κινδύνευαν να υποστούν ατύχημα οι διερχόμενοι οδηγοί ή και πεζοί...

Κιλκίς: Έκλεβαν τις σχάρες της αποχέτευσης
Ορθάνοιχτα... πηγάδια άφηνε πίσω της μια συμμορία «κυνηγών» μετάλλων που ξήλωναν τις σχάρες όμβριων υδάτων στα χωριά του Κιλκίς με σκοπό να τις πουλήσουν σε μάντρες ανακύκλωσης υλικών! Από τη δράση τους κινδύνευαν να υποστούν ατύχημα οι διερχόμενοι οδηγοί ή και πεζοί.

Οι τέσσερις Έλληνες δράστες ηλικίας 18, 18, 20 και 24 χρόνων έκαναν επιδρομή πρώτα στην πόλη του Κιλκίς και στη συνέχεια στην κοινότητα Χρυσόπετρα και άρπαξαν συνολικά πέντε μεταλλικές σχάρες όμβριων υδάτων που ανήκουν στο δίκτυο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κιλκίς. Τις τρεις από αυτές τις έκρυψαν σε μια αγροτική περιοχή στην κοινότητα Ζαχαράτο, ενώ τις άλλες δύο τις φόρτωσαν σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Κλείσιμο
Όμως, κατά τη διαδρομή τους προς τη μάντρα όπου θα τις πωλούσαν, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθησαν μόλις βρέθηκαν οι δυο σχάρες. Έτσι, αναγκάστηκαν να αποκαλύψουν πού βρίσκονταν και οι υπόλοιπες και όλες μαζί -αξίας 750 ευρώ- αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο της Δ.Ε.Υ.Α.. Οι δράστες κρατούνται και ανακρίνονται για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης