Για πολλοστή φορά αποδείχθηκε... «σουρωτήρι» το Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων που είχε σημαδευτεί από την αιματηρή ομαδική απόδραση των Αλβανών βαρυποινιτών τον περασμένο Μάρτιο και την ανεύρεση δεκάδων αυτοσχέδιων όπλων, κινητών τηλεφώνων και ναρκωτικών αμέσως μετά!
Οι εξονυχιστικοί έλεγχοι που για μεγάλο διάστημα γίνονταν καθημερινά, είχαν βάλει προσωρινά «φρένο» στη διακίνηση όλων των παράνομων υλικών και ουσιών. Μόλις ατόνησαν, όμως, το αλισβερίσι ξανάρχισε με αποτέλεσμα σχεδόν κάθε εβδομάδα να ανακαλύπτονται διάφορα. Το μεσημέρι της Κυριακής, στην... πολύπαθη ταράτσα του καταστήματος ανακαλύφθηκε μία νάιλον συσκευασία με ναρκωτικά.
Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που έκανε έρευνα στους κοινόχρηστους χώρους, την ανακάλυψε κρυμμένη σε αθέατο σημείο και την παρέδωσε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι περιείχε ηρωίνη βάρους 0,4 γραμμαρίου. Έτσι, ξεκίνησαν έρευνα για να εξακριβώσουν πώς βρέθηκε εκεί και ποιος επρόκειτο να την παραλάβει και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για εισαγωγή ναρκωτικών σε κατάστημα κράτησης.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.