Μετά τη διάρρηξη πήγαν να… προσευχηθούν!

Μετά τη διάρρηξη πήγαν να… προσευχηθούν!

Κυριολεκτικά  δεν είχαν το Θεό τους...

Ύποπτο πακέτο στην Times Square
Μετά τη διάρρηξη πήγαν να… προσευχηθούν!
Κυριολεκτικά  δεν είχαν το Θεό τους τα  μέλη μιας «θηλυκής» συμμορίας  τσιγγάνων που δρούσαν στην  Τήνο! Με περίσσια υποκρισία πήγαν  να… προσευχηθούν, αμέσως μετά  τη διάρρηξη που είχαν διαπράξει  σε ένα σπίτι της πόλης!

 
Κλείσιμο
Οι γείτονες  είδαν τις έξι τσιγγάνες να  φεύγουν από το σπίτι που  χτύπησαν και έδωσαν την περιγραφή  τους σε αστυνομικούς, οι οποίοι  τις εντόπισαν να… σταυροκοπιούνται  στον προαύλιο χώρο του ναού της Παναγίας Τήνου! Όμως, η Μεγαλόχαρη δεν τις έσωσε από τη… σύλληψη, καθώς πάνω τους βρέθηκαν τα κοσμήματα που είχαν κλέψει και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες, ενώ οι τσιγγάνες πήραν την άγουσα για τον εισαγγελέα.

*** Ένα μήνα μετά τη διάρρηξη στο σπίτι μιας γυναίκας στη Ρόδο, εντοπίστηκε ο ανήλικος δράστης που είχε αρπάξει διάφορα κοσμήματα και ένα ρολόι στις 30 Ιουνίου. Ο 17χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ ερευνάται αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές.

*** Με μια ταχυδακτυλουργική κίνηση, μια 32χρονη Ελληνίδα που περνούσε δήθεν τυχαία ανάμεσα από τα τραπεζάκια μιας καφετέριας στις Σέρρες, άρπαξε το τσαντάκι ενός 36χρονου που είχε μέσα διάφορα προσωπικά έγγραφα και είδη. Όμως, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

*** Ένα ζευγάρι Βουλγάρων συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Λαγανά στο Καλαμάκι Ζακύνθου, όταν εξακριβώθηκε ότι είχαν διαρρήξει ένα σπίτι και είχαν αρπάξει είδη ρουχισμού και διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Ο άνδρας ηλικίας 25 και η γυναίκα 26 χρόνων Βουλγαρίας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν και επιστράφηκαν στην κάτοχο τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης