Κέρδη στη Wall Street

Κέρδη στη Wall Street

Ο Dow κινήθηκε ανοδικά για 4η συνεχόμενη ημέρα, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq καταφέραν να γυρίσουν σε θετικό πρόσημο για το σύνολο του Οκτωβρίου - Σημαντικές απώλειες για τη μετοχή της Τwitter άνω του 10%

Κέρδη στη Wall Street
Δυναμική η άνοδος στην Wall Street την Τρίτη με τους δείκτες, με τους επενδυτές να κοιτούν τα εταιρικά κέρδη, την απρόσμενη πτώση στις παραγγελίες για διαρκή αγαθά αλλά και την αναμενόμενη λήξη του τελευταίου γύρου ποσοτικής χαλάρωσης από τη Fed.

Ο Dow κινήθηκε ανοδικά για 4η συνεχόμενη ημέρα, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq καταφέραν να γυρίσουν σε θετικό πρόσημο για το σύνολο του Οκτωβρίου.

Κλείσιμο
Με σημαντικές απώλειες η μετοχή της Τwitter άνω του 10%, καθώς τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε δεν ικανοποίησαν τους επενδυτές. Η εταιρεία ανακοίνωσε ζημίες 175,5 εκατ. δολάρια ή 0,29 δολ. ανά μετοχή  στο γ' τρίμηνο, έναντι ζημιών 64,6 εκατ. ή 48 σεντς το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.

Αντίθετα άνοδος 4% για την Αmgen, η οποία ανακοίνωσε ότι τα κέρδη ανά μετοχή το σύνολο του έτους θα φτάσουν τα 8,45 δολάρια, ενώ τα έσοδα θα ξεπεράσουν τα επίπεδα των 19,8 δισ. δολαρίων.

Στα οικονομικά στοιχεία της ημέρας ανοδικά 0,2% κινήθηκαν οι τιμές κατοικιών στις ΗΠΑ τον Αύγουστο, σύμφωνα με τον σύνθετο δείκτη S&P/Case-Shiller's για 20 μεγάλες πόλεις. Ωστόσο, σε ετήσια βάση οι τιμές κατοικιών αυξήθηκαν κατά 5,6% τον Αύγουστο.

Επίσης, οι παραγγελίες διαρκών αγαθών συρρικνώθηκαν κατά 1,3% σε ετήσια βάση, διαψεύδοντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών, οι οποίοι ανέμεναν οριακή αύξηση του δείκτη κατά 0,2%.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης