«Διαλύονται» οι One Direction;

«Διαλύονται» οι One Direction;

Τα μέλη της νούμερο ένα μπάντας του κόσμου, Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne και Niall Horan, αποφάσισαν να κάνουν ένα «διάλειμμα»-τουλάχιστον ενός έτους- στη συνεργασία τους

«Διαλύονται» οι One Direction;
Για να σώσουν την μπάντα τους, οι «One Direction», ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα σε όλον τον κόσμο, απόφασισαν, από κοινού, να κάνουν ένα «διάλειμμα» -τουλάχιστον ενός έτους- στη συνεργασία τους.

Οι Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne και Niall Horan, αποφάσισαν να επικεντρωθούν στη σόλο καριέρρα τους και δεν σκοπεύουν, από τον Μάρτιο και έπειτα, να κάνουν πραγματοποιήσουν καμία κοινή εμφάνιση.

Κλείσιμο


Λίγο πριν οι επαγγελματικοί δρόμοι τους χωρίσουν, τα αγόρια του συγκροτήματος, συναντήθηκαν το Σάββατο (22/8) στη σκηνή, στην sold out συναυλία που έδωσαν στο Chicago.

Όσοι βρέθηκαν στο live του Σαββάτου, μιλούν για το πάθος και την ενέργεια των αγοριών, που τα έδωσαν όλα επάνω στη σκηνή. Στη συναυλία, ακούστηκαν κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των «One Direction», όπως «Little Things» και «Steal My Girl».

Η είδηση για το «διάλειμμα» του συγκροτήματος, έγινε γνωστή, από την εφημερίδα «The Sun».
«Τα παιδιά δούλευαν μαζί για πέντε συνεχή χρόνια, ένα διάστημα που μοιάζει απίστευτο για κάθε μπάντα! Αξίζουν, για τουλάχιστον έναν χρόνο, να ασχοληθεί ο καθένας με τα δικά του project. Αυτή είναι μία 100% κοινή απόφαση των μελών του συγκροτήματος!», φέρεται να αναφέρει πηγή στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το τελευταίο live του συγκροτήματος, θα διεξαχθεί στις 31 Οκτωβρίου, στο Sheffield. Από τον Μάρτιο και έπειτα, τα μέλη του συγκροτήματος, θα σταματήσουν τις κοινές τους εμφανίσεις και ο καθένας θα κάνει focus στη solo καριέρα ή στην προσωπική του ζωή.

Μέχρι στιγμής, οι εκπρόσωποι της μπάντας, δεν έχουν κάνει κανένα επίσημο σχόλιο. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι τα νέα απογοήτευσαν τους χιλιάδες θαυμαστές των «One Direction», σε όλο τον κόσμο.


                                           Στιγμιότυπα από το live τους στο Σικάγο


Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Liam Payne, είχε δηλώσει πρόσφατα: «Ξέρεις, νομίζω ότι ο καθένας από εμάς χρειάζεται ένα διάλειμμα τώρα, για να ξεκουραστεί, να σταματήσει από όλα αυτά τα σπουδαία πράγματα που συνέβησαν σε εμάς». Όσο για το τι έχει σκοπό να κάνει κατά τη διάρκεια του «διαλείμματος»: «Υπάρχουν ένα σωρό πράγματα. Έχω γράψει πολλά κομμάτια αυτή τη στιγμή, όχι για μένα, αλλά για άλλους καλλιτέχνες», απάντησε ο Liam Payne.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Τhe Sun», o Liam Payne σκέφτεται να ασχοληθεί με την ηλεκτρονική μουσική, ως dj. 

O Harry Styles, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να επικεντρωθεί στη σόλο καριέρα του,  ενώ έχει ήδη δεχτεί πρόταση από την δισκογραφική εταιρία, Sony.



Ενδέχεται όμως, να γυρίσει την πλάτη στη μουσική βιομηχανία και να κάνει τα πρώτα του βήματα στο Χόλιγουντ. Ο μεγαλοπαραγωγός, Harvey Weinstein, έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον Harry που εκτιμά ότι θα γίνει το επόμενο μεγάλο αστέρι του κινημαρτογράφου. «Έχει μία μοναδική γοητεία. Είναι αστέρι. Πιστεύω θα ήταν υπέροχος (στον κινηματογράφο). Δεν υπάρχει αμφιβολία γι΄αυτό!», είχε πει o Weinstein  για τον νεαρό τραγουδιστή.


Όσο για τον Louis Tomlinson και τον Niall Horan; Ο 23χρονος Louis -σύμφωνα με το δημοσίευμα- θα κάνει focus στην προσωπική του ζωή και ο Niall Horan, θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Harry Styles και θα επικεντρωθεί στα δικά του μουσικά πρότζεκτ.

Η αποχώρηση του  Zayn Malik
Τον περασμένο Μάρτιο,  ο Zayn Malik αποφάσισε να αποχωρήσει από τους One Direction σοκάροντας ένα μεγάλο μέρος των θαυμαστών του γκρουπ.

O 22χρονος είχε μιλήσει για την απόφαση του να αποχωρήσει από το πιο νούμερο ένα boy band σε όλο τον κόσμο: «Είναι μία τρελή απόφαση. Αλλά την ίδια στιγμή αισθάνομαι ότι έχω τον έλεγχο του εαυτού μου. Και ότι κάνω αυτό που είναι σωστό για εμένα, σωστό για τα παιδιά. Αισθάνομαι πολύ καλά με την απόφασή μου!». Και είχε προσθέσει: «Προσπάθησα να κάνω κάτι που δεν με έκανε ευτυχισμένο για να κάνω ευτυχισμένους τους άλλους».

Όσο για τις θαυμάστριες που «πλήγωσε» με την απόφασή του να αποχωρήσει από τη μπάντα: «Νιώθω ότι απογοήτευσα τις θαυμάστριες μου αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω να το κάνω. Δεν είναι ότι τους γυρίζω την πλάτη, απλά δεν μπορώ να συνεχίσω να το κάνω γιατί δεν αισθάνομαι ότι είμαι εγώ!», είχε πει ο Zayn Malik.

Η αποχώρηση του Μalik εκτιμάται ότι δεν επηρέασε την πορεία του συγκροτήματος, και ότι η «διάλυση» του, έστω η προσωρινή, δεν θα μπορούσε να αποφευχθεί. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης