Ένα full moon πρόγραμμα

Ένα full moon πρόγραμμα

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο λόγω Πανσελήνου διανυκτερεύει την Δευτέρα. Ξεναγήσεις στις αίθουσες με τα εκθέματα αλλά και ένα μοναδικό ρεσιτάλ με την Ηρώ Σαϊα στον εσωτερικό κήπο

 Ένα full moon πρόγραμμα
Την Δευτέρα 7 Ιουλίου όσοι είστε ακόμη στην Αθήνα αλλά και οι επισκέπτες της έχετε ένα σοβαρό λόγο να φτάσετε μέχρι το Μουσείο στην Πατησίων δίπλα από το Πολυτεχνείο. Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (ΕΑΜ) λόγω της Πανσελήνου έχει ετοιμάσει ένα νυχτερινό πανόραμα και μια σπάνια εμπειρία περιήγησης.

Συγκεκριμένα, από τις 20 το βράδυ και μέχρι και τα μεσάνυχτα το Μουσείο θα είναι ανοικτό με ελεύθερη είσοδο για να καλωσορίσει τη μεγαλύτερη πανσέληνο του καλοκαιριού και τους επισκέπτες που επιθυμούν να περιηγηθούν στις αναρίθμητες αίθουσές του. Από τις 20.15 ως τις 21.15, αρχαιολόγοι του Μουσείου και ξεναγοί του Σωματείου Ελλήνων Ξεναγών, θα ξεδιπλώσουν στις ολόφωτες αίθουσες τις δικές τους «Νυχτερινές Ιστορίες», αφηγούμενοι άγνωστες όψεις των εκθεμάτων, που συναντούν τους μύθους και τα μυστήρια του αρχαίου κόσμου.

Κλείσιμο
Από τις 21.30 ως τις 23.00 στον δροσερό εσωτερικό κήπο του Μουσείου, θα ακολουθήσει συναυλία έντεχνης μουσικής με την Ηρώ Σαΐα. Η αισθαντική ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις δύο προσωπικές της δισκογραφικές δουλειές (Γυναίκα Τριαντάφυλλο-Λευκό Χαρτί), τις καινούργιες διασκευές σε τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου (Για χατίρι σου, Δεν έχει αρχή, Τι να θυμηθώ, Χόρεψαν τ'άσπρα πουλιά), καθώς και ένα απάνθισμα από τα πιο μελωδικά τραγούδια μεγάλων συνθετών, με τη συνοδεία του Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο και τη συμμετοχή του Γιάννη Παλαμίδα στο τραγούδι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης