Κοκτέιλ… υψηλής ραπτικής

Κοκτέιλ… υψηλής ραπτικής

Ένα μίνιμαλ μπαρ μεταφέρεται στο μεγαλύτερο κατάστημα ρούχων της εταιρείας Funky Buddha και το αποτέλεσμα είναι... δροσιστικό

Κοκτέιλ… υψηλής ραπτικής
Πώς μπορείς να μεταφέρεις ένα ψαγμένο bar μέσα σε ένα υψηλών προδιαγραφών κατάστημα ρούχων; Όταν έχεις να κάνεις με barman όπως ο Χάρης Παναγούλιας, δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις και πολύ για να βρεις τη λύση: του ζητάς αυτό που θες και απλά τον αφήνεις να φέρει εις πέρας το έργο του.

Η αποστολή του ήταν η εξής: να μεταφέρει τα κοκτέιλ και λίγη από τη μαγεία του Qahwa Alcohol
Κλείσιμο
στο κατάστημα-«ναυαρχίδα»  της
Funky Buddha επί της οδού Ερμού 23-25. Ο πήχης ήταν εξαρχής ψηλά, αφού από το μίνιμαλ bar του θα έπρεπε να μεταφέρει τη δουλειά του σε έναν χώρο που εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους και συνολικά 650 τμ.

Στο τέλος της ημέρας βέβαια επιβεβαίωσε τις προσδοκίες, δημιουργώντας ποτά που έδεσαν αρμονικά με την αισθητική του χώρου. Έτσι, μπορείς να δεις τους πρωταγωνιστές του πέμπτου επεισοδίου της σειράς Funky City να απολαμβάνουν το κοκτέιλ τους δίπλα σε συλλογές ρούχων της Funky Buddha, με την ίδια άνεση που θα το έκαναν αν βρίσκονταν στο αγαπημένο τους bar.

Στο τελευταίο επεισόδιο αυτού του κύκλου, οι πρωταγωνιστές πρόλαβαν επίσης να δοκιμάσουν τα χειροποίητα γλυκά, τις αλμυρές πίτες αλλά και τα δροσιστικά ροφήματα του Chemin, να αγοράσουν vintage γυαλιά από το κατάστημα οπτικών Σβωλόπουλος, καθώς και να γευτούν την κουζίνα του Αιόλου 68, που μεταξύ άλλων συνδυάζει τα θαλασσινά με το κρέας.

Δείτε εδώ το επεισόδιο – και ραντεβού τη νέα σεζόν:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης