Οι... γυναίκες στο Χαλάνδρι

Οι... γυναίκες στο Χαλάνδρι

Μία ξεχωριστή προβολή του έργου «Ας περιμένουν οι γυναίκες», με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας αλλά και τη νέα ταινία του Σταύρου Τσιώλη

Οι... γυναίκες στο Χαλάνδρι
Μπορεί η πρόσφατη καμπάνια του στο indiegogo να μην συγκέντρωσε το επιθυμητό χρηματικό πόσο για να προχωρήσει με άνεση στην ολοκλήρωση της τριλογίας «Γυναίκες», αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα παρατήσει έτσι εύκολα τη μάχη. Ο λόγος για τον σκηνοθέτη Σταύρο Τσιώλη, που όπως γράφει στην καμπάνια του για το «Γυναίκες που περάσατε από δω
», «το σημαντικότερο που μας έδωσε αυτή η προσπάθεια ήταν η στήριξη του κόσμου -ίσως όχι τόσο όσο περιμέναμε σε οικονομικό επίπεδο, άλλωστε οι καιροί είναι δύσκολοι- αλλά σίγουρα με την αγάπη που μας δείξατε, τον θόρυβο που έγινε για αυτή την προσπάθεια και τη δημοσιότητα που κατακτήθηκε, μας δώσατε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τη δυνατότητα να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με ένα άλλο αέρα».

Κλείσιμο
Η ταινία λοιπόν θα γίνει, παρά τις όποιες δυσκολίες, και ο σκηνοθέτης θα καταφέρει να ολοκληρώσει τον στόχο του. Μέχρι τότε βέβαια μπορούμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το αγαπημένο «Ας περιμένουν οι γυναίκες»: τρεις μπατζανάκηδες, καθ' οδόν για τη Θάσο όπου παραθερίζουν οι γυναίκες τους, καθυστερούν συνεχώς το ταξίδι τους, με πρόσχημα ερωτικά ειδύλλια (αληθινά και φανταστικά) που συναντούν στο δρόμο τους. Η σημερινή μάλιστα μέρα, 8 Μαρτίου, είναι η καταλληλότερη για να ξαναδούμε το έργο μια και γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.



Με αφορμή λοιπόν τον εορτασμό, ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια του Χαλανδρίου, το Σπίτι Cocktail Bar θα προβάλει απόψε στις 21:00 την ταινία που είναι «γεμάτη βιτριωλικές ατάκες, με φανατικό κοινό και ίσως πιο επίκαιρη από ποτέ! Το εξωφρενικό τρίο των Γιάννη Ζουγανέλη, Αργύρη Μπακιρτζή και Σάκη Μπουλά, προσφέρει ξεκαρδιστικούς διαλόγους περί νεοελληνικού λαϊφστάιλ, δικομματισμού, ποδοσφαιρικού φανατισμού και φυσικά περί της τέχνης του ρουσφετιού». Θα είμαστε εκεί.

Info
Σπίτι Cocktail Bar
Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος ελεύθερη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης