Με δύναμη από τους Nouvelle Vague

Με δύναμη από τους Nouvelle Vague

Η Marina Celeste μας δίνει ραντεβού για μία μουσική βραδιά γεμάτη γαλλική φινέτσα

Με δύναμη από τους Nouvelle Vague
Για τους fans του συγκροτήματος Nouvelle Vague, η Marina Celeste είναι πάνω απ’ όλα η αγγελική φωνή που ερμήνευσε ορισμένες από τις μεγάλες επιτυχίες τους. Για τους υπόλοιπους είναι μία τραγουδίστρια και μουσικός που αξίζει να ανακαλύψουν… Την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, η Marina ανεβαίνει στη σκηνή του El Convento Del Arte για να μας ταξιδέψει σε ρυθμούς neo tango και bossa nova μέσα από την προσωπική της δισκογραφία, που περιλαμβάνει άλμπουμ όπως τα Acidulé, Cinéma Enchanté, The Angel Pop και New Waves.

Κλείσιμο


Στην αθηναϊκή της εμφάνιση θα μας παρουσιάσει επίσης το νέο της πρότζεκτ “Bang Bang Tango" με τον μουσικό παραγωγό και εξαιρετικό κιθαρίστα Bogban Terry, το οποίο αποτελείται από κομμάτια που χαρακτηρίζονται κυρίως από μια neo tango αισθητική. Επίσης θα ακούσουμε το νέο της single “Supersonic Love” σε στίχους και μουσική του Ιan Ikon, που σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία. «Είναι ένα τραγούδι που αποπνέει μία κινηματογραφική ατμόσφαιρα, ενώ θυμίζει έντονα την εποχή των 60’s», όπως η ίδια έχει δηλώσει.



Θεατράλε, αισθησιακή, πανέμορφη, με μία φωνή που σε αιχμαλωτίζει από την πρώτη νότα: η Marina Celeste επιστρέφει στην Αθήνα, την οποία θεωρεί ερωτική πόλη, και μας δίνει ραντεβού στο El Convento Del Arte για μία μουσική βραδιά απαράμιλλης γαλλικής φινέτσας. Θα λείπει κανείς;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης