Open September με 250 καλλιτέχνες!

Open September με 250 καλλιτέχνες!

Το Φεστιβάλ Τεχνών “Open September” επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στον πολυχώρο Vault στον Βοτανικό με ένα δεκαήμερο τέχνης και πολιτισμού

Open September με 250 καλλιτέχνες!
Από τις 25 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου πάνω από 250 καλλιτέχνες γίνονται οι οικοδεσπότες του πολυχώρου Vault στον Βοτανικό σε ένα δεκαήμερο τέχνης και πολιτισμού. Το Φεστιβάλ Τεχνών “Open September” επιστρέφει για τέταρτη χρονιά.

Η μουσική και ο χορός συναντούν το θέατρο, τη ζωγραφική, τη γλυπτική, τη φωτογραφία, τη street art, την ποίηση, το bodypainting… Όλες οι μορφές τεχνών διασταυρώνονται σε αυτό το μοναδικό φεστιβάλ, που φιλοξενεί θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, εικαστικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας, προβολές ταινιών μικρού μήκους, παρουσιάσεις βιβλίων, σεμινάρια χορογραφίας, αλλά και παρασκευής σαπουνιού!

Κλείσιμο


Στόχος του “Open September” η προώθηση και η ανάδειξη της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας μέσα από τη δουλειά εκατοντάδων καλλιτεχνών κάθε ηλικίας, που θα δώσουν το παρών στο φεστιβάλ.

Ρίχνοντας μία ματιά στο πλούσιο πρόγραμμα του φεστιβάλ ξεχωρίσαμε ως πιο ιδιαίτερα events: Τη ζωντανή δημιουργία graffiti από τους Spent1 & Atek (25 & 26/9 στις 19.00), το Σεμινάριο Παρασκευής Σαπουνιού από την Κάτια Ηλιόριζα (27/9 στις 18.00), το Σεμινάριο Αφρικάνικου Χορού με την Κατερίνα Καρατζή (29/9 στις 19.00), την Έκθεση “Ederlezi” του Θωμά Κουτάνη με χειροποίητες κατασκευές από χαλκοσωλήνες και ξύλο και γυάλινα μπουκάλια που μεταμορφώνονται σε φωτιστικά, καθώς και την Έκθεση Ενδυμάτων από ξύλο (3/10 στις 20.00).



Στα παραπάνω προσθέστε αμέτρητες μουσικές και θεατρικές βραδιές από νεανικά σχήματα και ομάδες, που διεκδικούν το ενδιαφέρον μας. Κι όλα αυτά με μόλις 3 ευρώ είσοδο (μαζί με κρασί ή μπύρα) για όλες τις εκδηλώσεις μίας ημέρας. Το Vault ανοίγει τις πόρτες του για τη φετινή σεζόν και σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό, πολυδιάστατο ταξίδι στον χώρο της τέχνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης