Το πρώτο… Celfie bar

Το πρώτο… Celfie bar

Ετοιμάσου για μια βόλτα για ποτό μέχρι τον Χολαργό

Το πρώτο… Celfie bar
Είναι το πρώτο Celfie all day bar και εδράζει στη Λεωφόρο Μεσογειων 258 στον Χολαργό. Λειτουργεί εδώ και ένα μήνα και ήδη έχει προλάβει να γίνει hot spot για όλες τις ηλικίες. «Το όνομα το σκέφτηκε ένας από τους ιδιοκτήτες (6 σύνολο) γιατί εκφράζει τη νέα τρέλα της εποχής και το C μπροστά μπήκε για να ρωτάνε όλοι γιατί μπήκε! Τοσο απλά», μας λέει η Κατερίνα Σπορίδου
, μία από τους ιδιοκτήτες του bar.

Κλείσιμο


«Aποφάσισα να συμμετάσχω στο project γιατί το πίστεψα απο την αρχή και γιατί το team ειναι πολύ δυνατό. Και όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, η ιδέα γεννήθηκε όταν πίναμε και καφέ και βγάζαμε… selfies». Το δυνατό σημείο του μαγαζιού ειναι η μπάρα με 9 μέτρα μήκος. Στα top πιάτα το ριζότο κοκκίνης κολοκύθας με μπαστουνάκια από πανσέτα και καλύτερο cocktail το παραδοσιακό zombie που σερβίρεται σε ποτήρι νεκροκεφαλή.



Το μαγαζί έχει μοναδικό στιλ και διακόσμηση και φέρει την υπογραφή της Μυρτούς Αγγελοπούλου, η οποία αξιοποίησε τις ιδεές των ιδιοκτητών στο έπακρο και δημιούργησε αυθεντική ζέστη αύρα που σε κρατάει και σε χαλαρώνει. Να πάτε να πιείτε και να φάτε. Αξίζει. Α, και βγάλτε και καμιά selfie!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης