Αυτοί είναι οι επτά «τύποι» του γυναικείου στήθους

Αυτοί είναι οι επτά «τύποι» του γυναικείου στήθους

Δείτε τα κατατοπιστικά σκίτσα - Ο τύπος «East West» και το στήθος... αχλάδι - Εταιρεία εσωρούχων πρωτοπορεί

Αυτοί είναι οι επτά «τύποι» του γυναικείου στήθους
Έστω ότι είστε γυναίκα -όχι πώς το παρόν άρθρο δεν θα μπορούσε να απασχολήσει εξίσου τους άνδρες που συνηθίζουν να... εντρυφούν στην ανατομία ενός γυναικείου σώματος.

Μέχρι σήμερα, έχετε μάθει να αναζητάτε και να επιλέγετε τα σουτιέν που φοράτε, με βάση τον αριθμό (π.χ. 65-70-75-80-85-90-95-100 κ.ο.κ.), ο οποίος δείχνει την περιφέρεια της πλάτης σας. Στη συνέχεια κριτήριο είναι το γράμμα με λατινικούς χαρακτήρες (π.χ. Α, Β, C, D, D/D ή E, F, G, H κτλ), το οποίο δείχνει το μέγεθος του στήθους σας και ονομάζεται διεθνώς «Cup».

Τα μεγέθη αυτά, ωστόσο, είναι «φιξαρισμένα» από τις εταιρείες εσωρούχων και απευθύνονται συνήθως σε γυναίκες με μικρό στήθος, που θυμίζουν περισσότερο τα μοντέλα των διαφημίσεων. Όταν όμως μια κοπέλα έχει πιο... πλούσια προσόντα (χωρίς αυτά να συνοδεύονται, απαραίτητα, και από... καμπύλες σε όλο της το σώμα), τότε είναι αναγκασμένη να «χωρέσει» απλά σε ένα μεγαλύτερο νούμερο, αλλά με τεράστια πλάτη -το οποίο, φυσικά, δεν θα εφαρμόζει σωστά.

Κλείσιμο
Ποια είναι, λοιπόν, η λύση; Η εταιρεία εσωρούχων ThirdLove, που εμπορεύεται τα προϊόντα της μέσα από το ομώνυμο site, διατείνεται ότι έχει βρει την... απάντηση στη δύσκολή εξίσωση. Τα σουτιέν που φέρουν το όνομα της φίρμας δεν έχουν σχεδιαστεί με βάση την περιφέρεια πλάτης και το μέγεθος, αλλά λαμβάνουν υπόψη τους το πόσο «γεμάτο» είναι το στήθος μιας υποψήφιας πελάτισσας και πόσο μήκος έχει.

Κατέληξαν έτσι σε επτά διαφορετικούς τύπους γυναικείου στήθους, σχεδιάζοντας ανάλογα και τους στηθόδεσμους που παρέχουν στο γυναικείο κοινό.

Δείτε λοιπόν τα παρακάτω σχέδια και κρίνετε σε ποιον τύπο ανήκετε, ώστε να μπορείτε να επιλέγετε τα σουτιέν με μεγαλύτερη... αξιοπιστία (τόσο οι κυρίες, όσο και οι κύριοι που, ενδεχομένως, ενδιαφέρονται να κάνουν ένα δώρο στη σύζυγο/σύντροφο/φίλη τους).








 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης