Παιδικό πρόγραμμα ασφάλισης: Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στο παιδί σας

Παιδικό πρόγραμμα ασφάλισης: Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στο παιδί σας

Κύριο μέλημα και επιδίωξη κάθε γονέα είναι η συνεχής φροντίδα των παιδιών του. Ενημερωθείτε πως μπορεί να επιτευχθεί μέσα από ένα παιδικό ασφαλιστικό πρόγραμμα

asfaliapaidi_1944857629
Αναμφισβήτητα η πρωταρχική σκέψη κάθε γονέα δεν μπορεί να είναι άλλη παρά το πως θα μπορέσει να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του. Για αυτό το λόγο όλο και περισσότεροι γονείς επιλέγουν, να επενδύσουν σε ασφαλιστικά προγράμματα που μπορεί εκτός από τις παροχές υγείας, να έχουν και αποταμιευτικό χαρακτήρα.

Τα παιδικά ασφαλιστήρια απευθύνονται σε κάθε άτομο από το πρώτο έτος της ζωής του και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 15 έτη. Τα περισσότερα ασφαλιστικά προγράμματα έχουν έντονη την φιλοσοφία της αποταμίευσης και της δημιουργίας ενός σημαντικού κεφαλαίου, το οποίο αργότερα θα αποτελέσει μια βάση για την πραγματοποίηση μελλοντικών στόχων και φιλοδοξιών ενός ενήλικα πλέον.

Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό είναι πως όλα τα παιδικά προγράμματα συνοδεύονται από μια συμπληρωματική κάλυψη, αυτή της απαλλαγής πληρωμής ασφαλίστρων λόγω θανάτου ή μόνιμης ολικής ανικανότητας του συμβαλλόμενου γονέα. Στην περίπτωση αυτή, η ασφαλιστική εταιρία αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταθέτει το ποσό στον λογαριασμό του παιδιού μέχρι την λήξη του προγράμματος.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης