Ασφάλιση υγείας: Κοινές και μη εξαιρέσεις στα νοσοκομειακά προγράμματα

Ασφάλιση υγείας: Κοινές και μη εξαιρέσεις στα νοσοκομειακά προγράμματα

Ενημερωθείτε για τις περιπτώσεις που εξαιρούν από την παροχή κάλυψης όλες σχεδόν οι εταιρείες καθώς και άλλες που εντοπίζονται στους καλυπτόμενους κινδύνους ορισμένων μόνο εταιρειών

220104160751_couple_insurance_contract
Αναπόσπαστο στοιχείο κάθε ασφαλιστηρίου νοσοκομειακής περίθαλψης είναι οι εξαιρέσεις, οι περιπτώσεις δηλαδή για τις οποίες η εταιρεία δεν θα αναλάβει να καλύψει τον ασφαλισμένο. Στις εξαιρέσεις συμπεριλαμβάνονται χρόνιες παθήσεις, λοιμώξεις, διάφορες διαταραχές, διαγνωστικές εξετάσεις ανεξάρτητες της νοσηλείας, δραστηριότητες και χόμπι όπως και προληπτικές πράξεις υγείας μεταξύ άλλων, αφενός γιατί πολλαπλασιάζουν τον ασφαλιστικό κίνδυνο, αφετέρου δε γιατί ορισμένες είναι εξόχως δαπανηρές.

Με τα σύγχρονα νοσοκομειακά προγράμματα έχουν σημειωθεί αλλαγές στο τι μπορεί να καλύψει ή όχι μια εταιρεία. Όπως έχουν επισημάνει στο ygeiamou έμπειρα στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου, με μια καλή αναζήτηση στα ετησίως ανανεούμενα ασφαλιστικά προϊόντα υγείας, μπορεί να εντοπίσει κανείς εταιρείες που καλύπτουν σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους όπως π.χ. η ανοσοθεραπεία.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης