Αποκλειστική νοσοκόμα: Οι καλύψεις του ασφαλιστικού συμβολαίου που «σώζουν» την τσέπη

Αποκλειστική νοσοκόμα: Οι καλύψεις του ασφαλιστικού συμβολαίου που «σώζουν» την τσέπη

Οι υπηρεσίες αποκλειστικού προσωπικού μπορούν να αποδειχθούν σωτήριες για τον ασθενή και τους οικείους του, δυσβάστακτες όμως για την «τσέπη». Ενημερωθείτε για την ανάσα ανακούφισης που προσφέρει εν προκειμένω η ιδιωτική ασφάλιση

220321200530_nurse_apoklistiki
Μια ασθένεια ή ένα ατύχημα μπορεί να απαιτούν συνεχή παρακολούθηση και φροντίδα κατά τη νοσηλεία του ασθενούς στο νοσοκομείο ή στο σπίτι ακόμα μετά το εξιτήριό του εφόσον κρίνεται αναγκαίο. Οι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες θα παράσχουν πολύτιμες υπηρεσίες που στηρίζονται στις γνώσεις και την εμπειρία τους, επιτρέποντας στον ασθενή να νιώθει ασφαλής και στους οικείους του να διατηρήσουν τους κανονικούς ρυθμούς της ζωής τους.

Από την άλλη, οι υπηρεσίες που παρέχονται από το αποκλειστικό νοσηλευτικό προσωπικό είναι εξόχως δαπανηρές. Το κόστος μιας οκτάωρης βάρδιας θα ανέλθει στα 50€ κατά μέσο όρο, με την τιμή να αυξάνεται για ειδικές περιστάσεις όπως η νυχτερινή απασχόληση μετά τις 11 μ.μ. και ιδίως οι αργίες κατά 10, 20 ή και 30€. Έπειτα, ακριβό είναι το αντίτιμο και μεμονωμένων νοσηλευτικών υπηρεσιών στο σπίτι, όπως η τοποθέτηση και αλλαγή ουροκαθετήρα συν τις πλύσεις ή το μπάνιο του ασθενούς στα 30€, η παρακολούθηση και καταγραφή των ζωτικών του σημείων στα 20€, ενώ ανά περιστατικό μπορεί να απαιτείται χορήγηση φαρμάκου με ένεση, αλλαγή και περιποίηση τραύματος ή κατάκλισης, υποκλυσμός, παρεντερική σίτιση κ.α.

Από τα ασφαλιστήρια υγείας δεν θα μπορούσε να λείπει αυτή η σημαντική κάλυψη, με την παροχή να ενεργοποιείται τόσο για την παραμονή στο νοσοκομείο όσο και την κατ’ οίκον νοσηλεία.

Κατ’ οίκον υπηρεσίες αποκλειστικής στο σπίτι


Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης