Ασφάλιση – Επενδυτικά προϊόντα: Η κίνηση – κλειδί πριν τα αποκτήσετε

Ασφάλιση – Επενδυτικά προϊόντα: Η κίνηση – κλειδί πριν τα αποκτήσετε

Τα αποταμιευτικά και συνταξιοδοτικά ασφαλιστικά προγράμματα επενδυτικού τύπου κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Η κίνηση-κλειδί προτού την απόκτησή τους όμως, είναι η ακριβής ενημέρωση και πληροφόρηση από τον ασφαλιστή. Διαβάστε για τα βασικά σημεία που πρέπει να γνωρίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος

220214162134_man_insurane_savings
Το εγχώριο συνταξιοδοτικό σύστημα και οι αδυναμίες του βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, τόσο εντός κοινοβουλίου με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου «Εκσυγχρονισμός του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης και άλλες διατάξεις για την κοινωνική ασφάλιση» του Υπουργείου Εργασίας, όσο και από τα… ευτράπελα με τα αναδρομικά των συνταξιούχων που καλούνται να επιστρέψουν τα οκτώ από τα δέκα ευρώ που έλαβαν για τις περικοπές του διαστήματος Ιουνίου 2015 – Μαΐου 2016, σύμφωνα με το protothema.gr.

Η σημασία της ιδιωτικής σύνταξης, για την οποία έχει πολλάκις γράψει το ygeiamou.gr, αναδεικνύεται εκ νέου μέσα από τις εξελίξεις, όχι μόνο ως συμπλήρωμα της κρατικής σύνταξης αλλά και ως εχέγγυο για διασφάλιση της οικονομικής ανεξαρτησίας και του βιοτικού επιπέδου στο επισφαλές μέλλον, μετά την απόσυρση από την αγορά εργασίας.


Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης