
Τι θα παραγγείλουμε σήμερα; Τίποτα αν θέλουμε να ζήσουμε περισσότερο – Δείτε γιατί

Έως και 67% μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου από καρκίνο έχουν οι άνθρωποι που καταναλώνουν συχνά έτοιμο φαγητό, ενώ στο 18% ανέρχεται ο κίνδυνος για τις καρδιακές παθήσεις. Τι δείχνει η έρευνα
«Πολλά από τα γεύματα που ετοιμάζονται στα εστιατόρια και τα καταστήματα έτοιμου φαγητού έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, λιπαρά, ραφιναρισμένα σάκχαρα και θερμίδες. Η πρόσληψη τέτοιων τροφίμων μπορεί να δημιουργήσει αυξημένο κίνδυνο παχυσαρκίας, διαβήτη και άλλων χρόνιων παθήσεων», εξηγεί η Nicole Roach, διατροφολόγος στο Νοσοκομείο Lenox Hill της Νέας Υόρκης.
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr