«Καλπάζει» ο κορωνοϊός στο Ιράν: Στους 1.433 οι νεκροί, σχεδόν 20.000 τα κρούσματα
Ο νέος κορωνοϊός σκοτώνει έναν άνθρωπο κάθε 10 λεπτά στο Ιράν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ιρανικού υπουργείου Υγεία
Το υπουργείο Υγείας του Ιράνανακοίνωσε τον θάνατο ακόμα 149 ατόμων πράγμα που σημαίνει ότι 1.433 άνθρωποι έχουν πεθάνει μέχρι σήμερα από την επιδημία Covid-19, ενώ τα κρούσματα ανέρχοται σε 19.644 -αυξήθηκαν κατά 1.237 το τελευταίο 24ωρο.
Το Ιράν είναι μία από τις μεγαλύτερες εστίες της πανδημίας εκτός της Κίνας, μαζί με την Ιταλία.
Ο νέος κορωνοϊός σκοτώνει έναν άνθρωπο κάθε 10 λεπτά στο Ιράν, έγραψε χθες στο Twitter ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Υγείας.
«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, κάθε 10 λεπτά ένας άνθρωπος πεθαίνει από τον κορονοϊό και περίπου 50 άνθρωποι μολύνονται από τον ιό κάθε ώρα στο Ιράν», έγραψε στο Twitter ο Κιανούς Τζαχανπούρ.
Την Τετάρτη, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κάλεσε τις χώρες της Μέσης Ανατολής να παρέχουν περισσότερες πληροφορίες για την εξέλιξη της επιδημίας του κορωνοϊού, έχοντας διαπιστώσει έλλειμμα συλλογής στοιχείων και ενημέρωσης εκ μέρους των αρχών των χωρών της περιοχής.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.