Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε παρέλαση καρναβαλιστών - Πάνω από 30 οι τραυματίες

Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε παρέλαση καρναβαλιστών - Πάνω από 30 οι τραυματίες

Για επίθεση χωρίς πολιτικά κίνητρα κάνουν λόγο αστυνομικές πηγές  - Πάνω από 30 άνθρωποι, εκ των οποίων 7 σοβαρά τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο έπεσε σε παρέλαση καρναβαλιστών - Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Βολκμάρσεν, στην Κασέλ

polizei
Συναγερμός έχει σημάνει στη Γερμανία, καθώς  ένα αυτοκίνητο στην πόλη Βολκμάρσεν, στην Κασέλ, έπεσε σε παρέλαση καρναβαλιστών.

Αρκετοί άνθρωποι φέρονται ότι τραυματίστηκαν από μια ασημί Mercedes, ενω οι τραυματίες φέρεται ότι ξεπερνούν τους 30 σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, ανάμεσά τους και παιδιά.Επτά εξ αυτών σοβαρά. 

Σύμφωνα με γερμανικά Μέσα ενημέρωσης, άνθρωποι μαζεύτηκαν κοντά σε ένα κατάστημα για να δουν την παρέλαση όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στο πλήθος, στις 2.30 το μεσημέρι (τοπική ώρα), όταν το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ένα εμπόδιο και έπεσε στο πλήθος. 

Η γερμανική εφημερίδα Bild επικαλέστηκε έναν εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας που είπε πως εικάζει ότι το περιστατικό κατά το οποίο αυτοκίνητο έπεσε σήμερα πάνω σε πλήθος καρναβαλιστών ήταν μια επίθεση, όμως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για ένα πολιτικά υποκινούμενο έγκλημα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου ανέφερε ότι ορισμένοι από τους τραυματίες φέρουν απειλητικά για τη ζωή τους τραύματα.

Η Bild επικαλέστηκε τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων της Φραγκφούρτης που είπε ότι περισσότεροι από 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ αυτών 7 σοβαρά.






Κλείσιμο

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο, όπου βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης