Παρών και ο Πούτιν στη Διάσκεψη Βερολίνου για τη Λιβύη

vladimir-arthro

Ο Πούτιν θα βρεθεί την Κυριακή στο Βερολίνο για να παρακολουθήσει τη διάσκεψη για τη Λιβύη - Μίλησε με την καγκελάριο Μέρκελ ο Ρώσος πρόεδρος την Παρασκευή ενόψει της Διάσκεψης

Θέση και για τη Ρωσία προβλέπεται στο τραπέζι της Διάσκεψης του Βερολίνου για τη Λιβύη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, στη γερμανική πρωτεύουσα.

Πριν λίγο το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα επισκεφθεί το Βερολίνο στις 19 Ιανουαρίου για να παρακολουθήσει τη διεθνή διάσκεψη για τη Λιβύη.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Μέρκελ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, συζήτησαν για την επικείμενη Διάσκεψη για την Λιβύη που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο στις 19 Ιανουαρίου.

«Με πρωτοβουλία της γερμανικής πλευράς υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν με την καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ. Συζητήθηκαν διάφορες πλευρές, οι οποίες σχετίζονται με την διεθνή Διάσκεψη για την Λιβύη, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο στις 19 Ιανουαρίου» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Επιστολή Χάφταρ στον Πούτιν 

Ο Χάφταρ, σε επιστολή του προς τον Πούτιν εξέφρασε την υποστήριξή του στη ρωσική πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών για τη Λιβύη στη Μόσχα 

Σύμφωνα με την υπηρεσία τύπου του Κρεμλίνου, που δημοσιοποίησε το πλήρες κείμενο της επιστολής, ο στρατάρχης Χάφταρ, ο οποίος αποκαλεί τον πρόεδρο Πούτιν «αγαπητό του φίλο», αποδέχεται πρόταση του Ρώσου προέδρου να επισκεφθεί την Μόσχα για να συνεχίσει τον διάλογο που άρχισε.

«Εκφράζω την πλήρη υποστήριξη μου στην ρωσική πρωτοβουλία για την διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών στην Μόσχα, οι οποίες πρέπει να φέρουν την ειρήνη στην Λιβύη. Επιβεβαιώνω ότι είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε την πρόσκλησή σας να επισκεφθούμε την Ρωσική Ομοσπονδία για να συνεχίσουμε τον διάλογο που ξεκίνησε», γράφει στην επιστολή του ο Χάφταρ.

Η επιστολή του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ έχει ως εξής:


«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Ρωσικής Ομοσπονδίας Β.Β.Πούτιν, αγαπητέ μου φίλε!

Σας εκφράζω προσωπικά την ευγνωμοσύνη και την αναγνώριση για τις προσπάθειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της ειρήνης και της σταθερότητας στην Λιβύη.

Σας ευχαριστώ και εκφράζω την πλήρη υποστήριξή μου στην ρωσική πρωτοβουλία για την διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών στην Μόσχα, οι οποίες πρέπει να φέρουν την ειρήνη στην Λιβύη. Επιβεβαιώνω ότι είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε την πρότασή σας να επισκεφθούμε την Ρωσική Ομοσπονδία για να συνεχίσουμε τον διάλογο που ξεκίνησε.

Δεχθείτε την βαθιά μας ευγνωμοσύνη και τον σεβασμό μας»


Πηγές: TASS, kremlin.ru

ΣΧΟΛΙΑ (18)

zz

Όταν έφυγε ξαφνικά ο Χαφτάρα από την Μόσχα ήταν όλα προσυμφωνημένα με τον Πούτιν , σήμερα αυτό αποδεικνύετε περίτρανα ,χωρείς την Ρωσσία σήμερα δεν γίνεται τίποτα καταλάβετε το και χωνέψτε το όσο και αν δεν αρέσει σε μερικούς , στο Βερολίνο στην Ρωσσία δεν συμφέρει να βρεθεί λύση που να δικαιώνει την άνομη διεθνώς συμφωνία Τουρκιάς - Λιβύης ,στην Ρωσσία δεν συμφέρει ενεργειακά δυνατή Τουρκία που να έχει κυρίαρχο ρόλο στα καύσιμα με πρόεδρο που ονειρεύεται μεγαλεία Σουλτάνου , όχι ότι δεν θα την βάλει στην θέση της όταν αυτό απαιτηθεί , και αιτίες μπορούν να βρουν οι Ρώσσοι πολλές , ούτε στενοχωρεί την Ρωσσία στο βαθμό που μερικοί γράφουν εάν βάλουμε μπρος τον πολυεθνικό αγωγό μας ,χώρες όπως η Γερμανία κάνει τον αγωγό της Βαλτικής για καθαρά δικούς της λόγους και δευτερεύοντα για την ΕΕ διότι αργά η γρήγορα η ΕΕ θα έχει ένα τέλος επειδή εκεί που φαλτσοτραγουδούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει , επίσης η Ρωσσία έχει την τεράστια αγορά της Κίνας και πάει παραπέρα προς Κορέα - Ιαπωνία , η Ρωσσια θα καθορίζει από μόνη της την τιμή του δικού της αερίου ενώ εμείς πρέπει να την συμφωνήσουμε με τους άλλους ,όποτε καταλαβαίνετε ότι η Ρωσσία μπορεί να ρίχνει τις τιμές στο επίπεδο που της κάνει κάτι που για μας θα είναι δύσκολο λόγο πολλών αφεντικών , άρα εάν φερθούμε έξυπνα χωρείς παρωπίδες και αποβάλουμε την ασθένεια ανήκουμε εις την Δύση μονόπλευρα θα κερδίσουμε πολλά , εάν όχι τότε άξιοι της τύχης μας , και μη κλαψουρίζουμε ότι μα φταίνε πάντα οι άλλοι .

Γεωπολιτική καφετζού

Η Ρωσσσία γράφεται με 3 σίγμα σύντροφε.

@

Η Ρωσσσία μόνο το συμφέρον της κοιτάει.. Θέλει να έχει το μονοπώλιο των αγωγών και αυτό από μόνο του μας κάνει αντιπάλους στο οικονομικό επίπεδο..

Τελικα...

.. ολοι θα πανε εκτος απο την Ελλαδα. Ξεφτιλα

Νωντας

Οπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη! Μαζι με την αλλη ηλίθια, εξ ανατολων!

Λογικός

Ελλάδα ρούφα το αβγό σου τώρα. μας γλέντησε ο τριτοτέταρτος Πούτιν

Ηρακλης

Η μητέρα ρουσια πάντα μας βοηθάει...αχαχαχαα....άντε να πάτε κιεσεις ρε πουθεναδες ..την πάρτη σας κοιτάτε

Φιλόρωσσος χρήστης αλοιφής δια τας αιμορροΐδας

Το Ξανθό Γένος θα μας δώσει την Πόλη, όπως το λένε ξεκάθαρα και οι Προφητείες. Για την Κυρηναϊκή δεν υπάρχει καμία αναφορά. Ως εκ τούτου, κάθε αρνητική αναφορά στη Φίλη κι Ομόδοξη Ρωσσία γίνεται εκ του πονηρού κι εκ της Αμερικανικής Πρεσβείας ορμώμενης, με απώτερο στόχο και σκοπό την αποκαθήλωση της Ρωσσίας από τη θέση της προστάτιδος της Ορθοδοξίας και των απανταχού Ορθόδοξων.

ΚΚΕ

μόνο στο ξανθό γένος μπορούμε να ελπίζουμε.

.!.!.!.

Η μονη που ΔΕΝ εχει θέσει εκει ειναι η οικοδεσπότης η Γερμανία! Δεύτερη που δεν εχει δουλεια ειναι η Τουρκία ασχετα που επέβαλε την παρουσία της με ψευτοτσαμπουκαδες κ παράνομα ηλίθια δήθεν μνημονια κ δήθεν ‘στρατευματα’ που εχει στείλει εκει, κατι ξεμπαρκους Σύριους που τους βάφτισε Τούρκους μισθοφόρους. Αλλα είπαμε Γερμανία κ Τουρκία ανέκαθεν ηταν ενα σε τετοια θέματα. Εχουν βαφτίσει, ειδικα ο σουλτάνος, τρομοκράτη κ παρανομο τον στρατηγό Χαφταρ αλλα ΟΛΟΙ εκει αυτουνού τα οπίσθια θα φιλήσουν για πιθανή ειρηνη. Κ που ειναι ο Χαφταρ; Τρωει κ πίνει εδω στην Ελλαδα, η μονη χωρα που συνορεύει με τη Λιβυη, που ειναι άμεσα ενδιαφερόμενη αλλα δεν την προσκάλεσαν! Τα μηνύματα ομως δωθηκαν, να ΜΗΝ λογαριάζουν χωρις τον πραγματικο ξενοδόχο.

Παρών και ο darth vader στη Διάσκεψη

οι Βησιγότθοι μας αγαπούν...είναι φίλοι μας

OPP

Ναι, σου έχτισαν τη σύγχρονη Ελλάδα και σου έδωσαν εκατοντάδες δις πριν τα μαμήσεις όλα - τα μισά ονόματα δρόμων είχαν Γερμανικά ονόματα πριν αλλάξουν σε Α. Παπανδρέου.

ΝΚ

Όλοι σχεδιάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Και κατά περίεργο τρόπο ο ξενοδόχος είναι ο Μητσοτάκης που έπαιξε άψογα το παίγνιο. Με αριστοτεχνικές κινήσεις ( ακόμη κι άν τον αποκλείσαν από το Βερολίνο), δείχνει να έχει λόγο και τρόπο. Με τους ηλίθιους που είχαμε για πρωθυπουργούς ( ΓΑΠ, Σαμαράς, Τσίπρας), ο Μητσοτάκης δείχνει υπέρ ικανός και είναι...

?

Ορίστε ?πως είπατε? Πλάκα έχετε ...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης