Τραμπ: Το μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσών στην αμερικανική ιστορία

Τραμπ: Το μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσών στην αμερικανική ιστορία

Η αντίδραση του Αμερικανού προέδρου στο πράσινο φως που «άναψε» η Βουλή των Αντιπροσώπων στη διεξαγωγή έρευνας για την καθαίρεσή του

us_tramp
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ κατήγγειλε σήμερα σε ένα tweet «το μεγαλύτερο κυνήγι μαγισσών στην αμερικανική ιστορία», λίγο μετά την ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων που έδωσε το πράσινο φως στη διεξαγωγή έρευνας για την καθαίρεσή του.



«Είναι άδικο, αντισυνταγματικό και θεμελιωδώς αντιαμερικανικό» σχολίασε από την πλευρά του ο Λευκός Οίκος σε ένα δελτίο Τύπου.

Νωρίτερα την Πέμπτη, πέρασε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισμα με το οποίο ξεκινά η έρευνα σε βάρος του Αμερικανού προέδρου.

Το ψήφισμα καθορίζει μία πιο δημόσια φάση της έρευνας και αναθέτει τον πρωταρχικό ρόλο των ακροάσεων στον επικεφαλής της Επιτροπής για τις Υπηρεσίες Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, Άνταμ Σιφ.

Θυμίζεται πως ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγορείται ότι επιχείρησε να ασκήσει πιέσεις στην Ουκρανία προκειμένου να ερευνήσει ανυπόστατες κατηγορίες για διαφθορά εναντίον του πολιτικού του αντιπάλου Τζο Μπάιντεν και του γιου του Χάντερ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης