Βίντεο σοκ: Κολομβιανοί υπαξιωματικοί που κρέμονταν από ελικόπτερο σε επίδειξη πέφτουν στο κενό!

Βίντεο σοκ: Κολομβιανοί υπαξιωματικοί που κρέμονταν από ελικόπτερο σε επίδειξη πέφτουν στο κενό!

Το σχοινί που συγκρατούσε τους ίδιους και την τεράστια σημαία την οποία κρατούσαν υποχώρησε και βρήκαν τραγικό θάνατο

simaia
Δύο Κολομβιανοί υπαξιωματικοί έχασαν τη ζωή τους χθες Κυριακή όταν το σχοινί που τους συνέδεε με το ελικόπτερο από το οποίο κρέμονταν υποχώρησε κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίδειξης στη Μεδεγίν (βορειοδυτικά), ανακοίνωσαν οι στρατιωτικές αρχές.

«Η αεροπορία στρατού θρηνεί την απώλεια των δύο θαρραλέων ανδρών (...), που έχασαν τη ζωή τους στο ατύχημα που σημειώθηκε στο άκρο της πίστας του αεροδρομίου Ολάγια Ερέρα στη Μεδεγίν», ανέφερε το γενικό επιτελείο σε ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε.

Κρεμασμένοι από σχοινί δεμένο σε ελικόπτερο της αεροπορίας στρατού, οι δύο υπαξιωματικοί, ο Χεσούς Μοσκέρα και ο Σεμπαστιάν Γκαμπόα, κράταγαν μια γιγαντιαία σημαία της Κολομβίας καθώς πετούσαν πάνω από τη στρατιωτική παρέλαση που έκλεινε τη Γιορτή των Λουλουδιών, που οργανώθηκε όπως κάθε χρόνο στη Μεδεγίν.

ACCIDENTE AÉREO MEDELLIN, CAEN SOLDADOS DE UN HELICÓPTERO FERIA DE LAS FLORES 2019


Βίντεο που μεταφορτώθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικούς δικτύωσης κατέγραψαν ότι το σχοινί έσπασε και οι δύο στρατιωτικοί έπεσαν στο κενό.

Κλείσιμο
Το αεροδρόμιο έκλεισε προσωρινά κατά τη διάρκεια της επέμβασης των ανδρών της υπηρεσίας άμεσης βοήθειας και ομάδας ερευνητών, πριν ανοίξει ξανά.

Η Μεδεγίν, η «πόλη της αιώνιας άνοιξης», κατά το ένα από τα προσωνύμιά της, είναι διάσημη για το εξαιρετικά ήπιο κλίμα της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης