Σοκ στις ΗΠΑ: Έκφυλη 40άρα έκανε σεξ με δύο ανήλικα αγόρια που είχε «κλέψει»... από τις κόρες της!

Σοκ στις ΗΠΑ: Έκφυλη 40άρα έκανε σεξ με δύο ανήλικα αγόρια που είχε «κλέψει»... από τις κόρες της!

Η Coral Lytle από την Καλιφόρνια αποδέχτηκε τον περασμένο μήνα τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν σε βάρος της

coral
Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης βρίσκεται μια μητέρα από την Καλιφόρνια, που κατηγορείται ότι αποπλάνησε και έκανε σεξ με δύο ανήλικα αγόρια, και μάλιστα την εποχή που οι έφηβοι διατηρούσαν σχέση με τις κόρες της!

Η 41χρονη Coral Lytle αποδέχτηκε τον περασμένο μήνα τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν σε βάρος της και περιλαμβάνουν την παράνομη σεξουαλική επαφή με δύο ανήλικα αγόρια, που πήγαιναν στο Λύκειο όταν έπεσαν για πρώτη φορά θύματα των ορέξεων της κατηγορουμένης.

Ωστόσο, μια διαφωνία ανάμεσα στους δικαστές που έχουν χειριστεί μέχρι στιγμής την υπόθεση, σχετικά με την ποινή που πρέπει να επιβληθεί στη γυναίκα, οδήγησε στην κατάρρευση της συμφωνίας που είχε κλείσει ο συνήγορός της με την Εισαγγελία την περασμένη Δευτέρα.

Αυτό σημαίνει ότι η δικαστική περιπέτεια της γυναίκας θα συνεχιστεί και η 41χρονη θα έχει την ευκαιρία να ανακαλέσει την δήλωση ενοχής της, εφόσον το επιθυμεί.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Lytle είχε έρθει πολλές φορές σε σεξουαλική επαφή με τους δύο μαθητές, το διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου του 2017.

south
Κλείσιμο


Με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε στο δικαστήριο η Εισαγγελία, η έκφυλη μητέρα δύο έφηβων κοριτσιών φαίνεται ότι χρησιμοποιούσε τις κόρες της για να βρίσκει υποψήφια «θύματα».

Τα κορίτσια έφερναν τους φίλους τους σπίτι για να τους συστήσουν στους γονείς τους και η 41χρονη δεν έχανε χρόνο. Αφού αντάλλαζε τηλέφωνα με τους ανήλικους νεαρούς, στη συνέχεια τους ξεμονάχιαζε στο αμάξι της ή και αλλού, και, αφού τους πρόσφερε αλκοόλ και πούρα, τους αποπλανούσε.

Η καταγγελία του ενός από τους δύο έφηβους άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για την Lytle, που ξαφνικά βρέθηκε στο επίκεντρο μια μεγάλης αστυνομικής έρευνας. Όπως είχε δηλώσει ο νεαρός, αποφάσισε να μιλήσει επειδή αισθανόταν ντροπή «όταν έσφιγγε το χέρι του συζύγου της 41χρονης για να τον χαιρετήσει».

Με αδιάσειστα στοιχεία να έχουν συγκεντρωθεί εναντίον της, αφού η ίδια φερόταν αρκετά απερίσκεπτα στα «ραντεβού» της, η γυναίκα αποφάσισε τελικά να παραδεχτεί την ενοχή της, για να πετύχει μείωση της ποινής.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν θα θελήσει να το κάνει, στην επόμενη ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης