ΗΠΑ: Νεκρή βρέθηκε η οπλισμένη 18χρονη που απειλούσε με μακελειό σχολεία στη Φλόριντα
Η Σολ Πάις από το Σερφσάιντ χαρακτηρίστηκε «εξαιρετικά επικίνδυνη» - Η 18χρονη φέρεται να είχε παθιαστεί με την υπόθεση του σχολείου Κολουμπάιν, το 1999, όπου δύο έφηβοι σκότωσαν 12 παιδιά
Αστυνομικοί του Κολοράντο εντόπισαν νεκρή μετά από μεγάλο ανθρωποκυνηγητό τη 18χρονη από τη Φλόρινταπου οι αρχές θεωρούν ότι έχει "παθιαστεί" με τη σφαγή στο λύκειο Κολουμπάιν, πριν από 20 χρόνια.
Η Σολ Πάις, από το Σερφσάιντ της Φλόριντας, την οποία η αστυνομία χαρακτήριζε "εξαιρετικά επικίνδυνη", εντοπίστηκε στην κομητεία Κλίαρ Κρικ. Η περιοχή αυτή απέχει περίπου 65 χιλιόμετρα δυτικά του σχολείου όπου δύο έφηβοι μαθητές σκότωσαν 12 συμμαθητές τους και έναν καθηγητή, στις 20 Απριλίου 1999 και κατόπιν αυτοκτόνησαν.
Τα σχολεία της περιοχής παρέμειναν κλειστά σήμερα ενώ πράκτορες του FBI και άνδρες της τοπικής αστυνομίας αναζητούσαν την Πάις.
Η νεαρή ταξίδεψε αεροπορικώς από το Μαϊάμι στο Ντένβερ την Δευτέρα, έχοντας μαζί της ένα όπλο και πυρομαχικά.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.