Ιταλία: Ανθρωποκυνηγητό για τους τουρίστες που έκαναν στριπτίζ σε σιντριβάνι στη Ρώμη

Ιταλία: Ανθρωποκυνηγητό για τους τουρίστες που έκαναν στριπτίζ σε σιντριβάνι στη Ρώμη

Οι αστυνομικοί ψάχνουν τους δύο αγγλόφωνους τουρίστες που βρέθηκαν με τα εσώρουχά τους  στο σιντριβάνι της Piazza Venezia – Είναι «ηλίθιοι» είπε ο Ματτέο Σαλβίνι

italy_touristes
Δύο αγγλόφωνους τουρίστες που αποφάσισαν να βγάλουν τα ρούχα τους και να μείνουν με τα εσώρουχα σε σιντριβάνι τις Ρώμης αναζητούν οι αστυνομικές αρχές, κι ενώ το περιστατικό έχει προκαλέσει οργή στη χώρα.

Βίντεο που δημοσίευσε ιταλικό μπλογκ δείχνει τους δύο τουρίστες με τα εσώρουχά τους στο σιντριβάνι Altare della Patria, ένα μνημείο προς τιμήν του πρώτου βασιλιά της Ιταλίας μετά την ένωση της χώρας, που βρίσκεται στην Piazza Venezia  .

Μάλσιτα, ο ένας από τους δύο τουρίστες κατέβασε τελείως το εσώρουχό του. Οι δύο άνδρες γελούν και αστειεύονται στα νερά, ενώ πολλοί περαστικοί γελούν και τους βγάζουν φωτογραφίες, ενώ άλλοι κουνούν τα χέρια τους και καλούν τους δύο άνδρες να βγουν από το συντριβάνι.

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι το περιστατικό που έγινε την Κυριακή ήταν «παράνομο και προσβλητικό» και προσπαθεί να εντοπίσει τους δύο άνδρες.

Κλείσιμο
Παρέμβαση στο ζήτημα πραγματοποίησε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ματτέο Σαλβίνι, που έγραψε στο twitter: «Ξέρω πώς να εκπαιδεύσω αυτούς τους ηλίθιους εάν πιαστούν». Παράλληλα, ο αντιδήμαρχος της Ρώμης, Λούκα Μπεργκάμο καταδίκασε τη συμπεριφορά, καθώς όπως είπε «προσβάλλει τον καθέναν μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης