Διάσημος κλόουν σκότωσε την πρώην σύντροφό του μπροστά στα παιδιά της

Διάσημος κλόουν σκότωσε την πρώην σύντροφό του μπροστά στα παιδιά της

Την ακινητοποίησε με ναρκωτικά, έδεσε και φίμωσε τα παιδιά και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου - Ακολούθως έβγαλε live στο Facebook από την ταράτσα της πολυκατοικίας

0000bel16
Η δουλειά του κλόουν είναι να προσφέρει άφθονο γέλιο στα παιδιά και να δίνει ευχάριστες παραστάσεις. Όμως δεν συμβαίνει πάντα αυτό. Διάσημος κλόουν από το Βέλγιο πέρασε στην... απέναντι όχθη του Ρουβίκωνα, δίνοντας μία διαφορετική, αλλά σε κάθε περίπτωση την τελευταία του, παράσταση. Ο Kevin Lapeire συνελήφθη για τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του, την οποία σκότωσε μπροστά στα παιδιά της, σε ένα έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη.

Ο Βέλγος κλόουν έκανε... εκπομπή ζωντανά στο facebook για περίπου 4 ώρες, ενώ είχε προβεί στην άγρια δολοφονία της γυναίκας και είχε εγκλωβιστεί από πάνοπλους αστυνομικούς στο σπίτι.

Ο κλόουν που είχε αναδειχθεί κορυφαίος στο είδος του τόσο στη γενέτειρά του, όσο και σε Ολλανδία και Λουξεμβούργο, σκότωσε την 37χρονη Caroline Dombrecht μπροστά στα τρία παιδιά της, τα οποία κρατούσε στο σπίτι.

0000bel16-2

Κλείσιμο
Ο Lapeire, μάλιστα, ζήτησε τη βοήθεια του συναδέλφου του κλόουν Dietwin Haegeman, προκειμένου να σκοτώσουν την πρώην του σύντροφο. Οι δύο «διασκεδαστές» σκαρφάλωσαν από τον φράχτη, στην πόλη Oudenberg, κοντά στην Οστάνδη.

Ο δολοφόνος κλόουν χορήγησε στην 37χρονη γυναίκα ένα ισχυρότατο κοκτέιλ ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να περιέλθει σε κατάσταση νάρκωσης. Ακολούθως αισχμαλώτισε τα τρία παιδιά της, τα οποία έδεσε και φίμωσε. Τότε, μπροστά στα μάτια τους, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την άτυχη γυναίκα.

0000bel16-1

Ενώ η ομηρία βρισκόταν σε εξέλιξη, άρχισε να εκπέμπει ζωντανά στο Facebook από την ταράτσα της 13όροφης πολυκατοικίας, πετώντας μία μπουκάλα κάτω, ενώ κρατούσε πιστόλι.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και με ελεύθερους σκοπευτές στα γύρω κτίρια, ανάγκασε τον διάσημο κλόουν να παραδοθεί.

Ο πατέρας των παιδιών της πρώην συντρόφου του, εμφανίστηκε συγκλονισμένος στα ΜΜΕ, λέγοντας πως δεν μπορεί να περιγράψει όσα συνέβησαν στο σπίτι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης