Τον... έστρωσε η Μέγκαν: Ο πρίγκιπας Χάρι έχασε τρία κιλά

Τον... έστρωσε η Μέγκαν: Ο πρίγκιπας Χάρι έχασε τρία κιλά

Δίαιτα και γυμναστήριο πριν τον γάμο του επέβαλε η Μέγκαν Μαρκλ για να είναι όπως πρέπει για την τελετή

meghan-and-harry-engaged

Αν και συνήθως η νύφη είναι εκείνη που κάνει δίαιτα πριν τον γάμο της, ο πρίγκιπας Χάρι έκανε το χατήρι της Μέγκαν και απαρνήθηκε τις πίτσες και τα μπέργκερ


Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον «γάμο της χρονιάς» στη Γηραιά Αλβιόνα. Εκτός από τους τυχερούς καλεσμένους, υπολογίζεται πως περίπου ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη θα στηθούν μπροστά από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες για να παρακολουθήσουν τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, στις 19 Μαΐου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Έτσι, ο πρίγκιπας Χάρι θα πρέπει να δείχνει κομψός και δεν μπορούσε παρά να υπακούσει στις υποδείξεις της μέλλουσας συζύγου του, ώστε να χάσει μερικά κιλά. Ανώνυμη πηγή από το παλάτι αποκάλυψε στη Daily Mail πως ο έκτος στην διαδοχή του θρόνου απαρνήθηκε τα μπέργκερ και τις πίτσες, γράφτηκε σε γυμναστήριο του Λονδίνου, πίνει φυσικούς χυμούς φρούτων και λαχανικών, έκοψε κρέας και υδατάνθρακες και έβαλε στη ζωή του την κινόα.

«Η Μέγκαν άλλαξε εντελώς την διατροφή του Χάρι. Τον έβαλε να πίνει χυμούς και έχει χάσει, τουλάχιστον, τρία κιλά, τα οποία είναι πολλά για κάποιον πολύ αδύνατο, όπως είναι αυτός», ανέφερε η πηγή στη Daily Mail. Το περασμένο έτος σε επίσκεψή του σε σχολείο στο Σικάγο, ο 33χρονος πρίγκιπας παραδέχθηκε στους μαθητές πως έχει κόψει την πίτσα και πως δεν έχει φάει ποτέ στη ζωή του κεμπάμπ.

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι γνωστό πως έχει εμμονή με τη γιόγκα και επισκέπτεται συχνά ένα στούντιο γιόγκα στο Λονδίνο. Άλλωστε, η μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, είναι δασκάλα γιόγκα στο Λος Άντζελες. Η Αμερικανίδα ηθοποιός κάνει, επίσης, πιλάτες και τρέχει στους κήπους του παλατιού του Κένσιγκτον, όπως συνήθιζε να κάνει και η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης