ΗΠΑ: Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν αποσύρεται από την πολιτική

paul_ryan

Δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου – Θα ολοκληρώσει τη θητεία του και θα αποσυρθεί τον Ιανουάριο 

Εκτός ψηφοδελτίων θα μείνει ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν που αποφάσισε ότι δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου, σύμφωνα με ένα βοηθό του, Μπρένταν Μπακ.

Ο Μπακ υποστήριξε ότι ο Ράιαν ενημέρωσε τους στενούς συνεργάτες του ότι δεν θα είναι υποψήφιος. Με βάση τον προγραμματισμό θα ολοκληρώσει τη θητεία του και θα αποσυρθεί τον Ιανουάριο.

Ο Μπακ είπε ότι ο Ράιν αισθάνεται υπερήφανος για τα 20 χρόνια που υπηρέτησε στο Κογκρέσο αλλά τώρα θέλει να περάσει χρόνο με την οικογένειά του, τη σύζυγο και τα παιδιά του. Φιλικά του πρόσωπα είπαν ότι ήταν έτοιμος να παραιτηθεί αφότου πέρασε η μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος που ήταν εκ των βασικών στόχων του εδώ και χρόνια.

Ο Ράιν είναι πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων από τον Οκτώβριο του 2015.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

isis-630x374

Tο Ισλαμικό Κράτος, η αλ Κάιντα και οι συμμαχικές τους οργανώσεις έχουν επιδείξει αντοχή, αποφασιστικότητα και προσαρμοστικότητα στην αυξανόμενη αντιτρομοκρατική πίεση, αναφέρει η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ