Βίντεο: Πίτμπουλ επιτίθεται και τραυματίζει τρια παιδιά στην Ινδία

foto-dog-new

Το αφιονισμένο σκυλί δεν άφηνε με τίποτα το ένα από τα παιδιά παρά το γεγονός ότι ενήλικες το χτυπούσαν για να το απομακρύνουν

Άγρια επίθεση από ένα αφιονισμένο πίτμπουλ δέχθηκε μια ομάδα παιδιών στην Ινδία με αποτέλεσμα τρια εξ αυτών να τραυματιστούν και να οδηγηθούν στο νοσοκομείο.

Τη σφοδρότερη επίθεση που σημειώθηκε στην περιοχή Ουτάμ Ναγκάρ στο Νέο Δελχί δέχθηκε ένα μικρό αγόρι το οποίο το σκυλί άρπαξε και άρχισε να δαγκώνει με μανία.

Ήταν, μάλιστα, τέτοια η ορμή και η δύναμη του πίτμπουλ που δεν άφηνε το παιδί από τα σαγόνια του παρά το γεγονός ότι τουλάχιστον δύο ενήλικες το χτυπούσαν, ο ένας με ξύλο και ο άλλος με καρέκλα.

Μετά από αρκετά δευτερόλεπτα και αρκετά χτυπήματα το σκυλί τελικά αφήσε το μικρό αγόρι και πήρε στο κυνήγι έναν άλλο άνδρα.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το σκυλί ανήκε σε έναν κάτοικο της περιοχής που το είχε ως φύλακα προκειμένου να απομακρύνει ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Pitbull attack cctv footage uttam nagar new delhi

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Emanouel_Makron

«Αυτή η νοοτροπία συμβιβασμού (...) δεν πρέπει να εμποδίζει την επιβεβαίωση της γαλλικής θέσης όταν υπάρχει, όπως σε οποιοδήποτε ζευγάρι, σε οποιοδήποτε σχέδιο, πρέπει να υποθέσουμε ότι έχουμε διαφωνίες», δήλωσε σε συνέντευξη τύπου στο Ελιζέ

diaggelma_2

Ο Γάλλος πρόεδρος υποσχέθηκε σημαντική μείωση του φόρου εισοδήματος, ενώ δεσμεύτηκε για την απλοποίηση των διαδικασιών για τη διενέργεια δημοψηφισμάτων - Είπε ότι οι Γάλλοι θα πρέπει να εργάζονται πιο πολλά χρόνια, καθώς... ζουν περισσότερο!

3