Ένας άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικούς στα σύνορα Ισπανίας και Μαρόκου, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Russia Today.
O δράστης φαίνεται πως την ώρα της επίθεσης φώναζε «Αλλάχ ου ακμπάρ», ενώ ο υπουργός Εσωτερικών της Ισπανίας, Juan Ignacio Zoido, επιβεβαίωσε την επίθεση, αποκαλύπτοντας πως δεν τραυματίστηκε κανείς από τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου: «Η αστυνομία συνέλαβε έναν άντρα που επιτέθηκε με μαχαίρι στα σύνορα του Beni Ansar».
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.