Ο Βαντίμ Ανανίεφ δεν μπόρεσε να ταξιδέψει με τους συναδέλφους του γιατί μόλις χθες ήρθε στη ζωή ο τρίτος του γιος.
Κλείσιμο
«Οι συνάδελφοι και οι φίλοι μου ήταν όλοι εκεί, η χορωδία - 50 άτομα - και η μπάντα με μουσικούς μπαγιάν και μπαλαλάικα. Θα έδιναν μια συναυλία και θα γυρνούσαν πίσω. Δεν ξέρω τι να πω ακόμα, ελπίζω για το καλύτερο. Εγώ δεν πήγα για οικογενειακούς λόγους: Ο γιος μου μόλις γεννήθηκε, είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας και έπρεπε να μείνω σπίτι, να βοηθήσω τη γυναίκα μου», λέει συγκλονισμένος.
Ο Ανανίεφ και δύο ακόμα μέλη της χορωδίας δεν συμμετείχαν στο μοιραίο ταξίδι στην Συρία και είναι ζωντανοί.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.